Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o ub - hadess


hadess

Hráč

5
17.11.2022 23:34

Zdravim, dnes ve 22:25 jsem obdržel bezdůvodně ban ( 6 hodin ) na postavě jménem John August. Jsem si jistý, že je ban zcela neprávem a žádám o jeho odstranění. Nejspíš vím o co jde a tak to tedy přiblížím. S kamarádem jsme okrádali kamiony u Obchodního centra v LV. Kde jsme pak na jeden narazili a tak se snažili ho okrást. Hráč v kamionu nám ujel a poté napsal ,, A erpi si '' což sem ani já, ani kamarád nepochopil... Vyložil sem to tak že do mně narazil ale ani já, ani kamarád jsme to neviděli takže jsem to neerpil, Nebylo přece co že? Nakonec jsme to vzdali a šli jezdit kamiony asi o půl hodiny později, aby jsme měli peníze. Rozjel sem se a asi po 200m mé cesty sem dostal ban od administrátora Dzardys, který to obhájil pravidlem ,, nonrp injuries '' avšak s tím nesouhlasím, protože jsme to ani jeden neviděli. Přijde mi vskutku neadekvátní řešení že mi dal rovnou ban, a nenapadlo mi třeba napsat a zeptat se i na můj nazor jako to dělá například Lexikon. Před chvílí by mi zděleno že jde o jinou událost, kdy se  hráče v kamionu snažili chránit nějací 2 hrači, kteří do mě zřejmě po honičče narazili, avšak já z důvodu problému s PC neviděl a tak sem to nemohl jak rpit, a jel sem dál.

Žádám tím tedy o unban a důkaz že se tak opravdu stalo. Ještě bych rád řekl, že pokuď se něco takového opravdu stalo ale já to neerpil protože jsem to neviděl, tak se chci omluvit a doufam, že moji omluvu vezmete. Děkuji.

 

( Jardo, stačilo přehodit kabely a už to šlape tady, omlouvám se ti za potíže s minulým účtem již pracuji na smazání )

17.11.2022 23:36

Unban ti nechám udělit, příště se víc rozhlížet kolem, to auto by se neposunulo jen tak. A dávejte si bacha na ty účty.


Powered by LeoSight IFS
LT~19