Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přihláška MTA Support - Scor


Scor

Hráč

63
29.5.2020 14:42

Přezdívka: Scor

Věk: 13

Zkušenosti: S podobnou pozicí jako je člen Admin Teamu bohužel žádnou zkušenost nemám , ale rád se přiučím nové věci.

Komunikační dovednosti: Začneme u Češtiny. To bych popsal jednou větou a to "Not great, not terrible.", angličtinu ovládám na průměrné úrovni , dokážu i něco říct a porozumět. Slovenštinu nějak poberu a němčinu prosím ne.

Mám čas: Yes... Až moc

Další informace o mně:

Mé jméno je Dominik, pocházím z Ústeckého kraje. Rád trávím svůj čas při hraní her jako Multi Theft Auto, Garry's Mod, ArmA 3 , Escape From Tarkov a Rainbow Six Siege. Navštěvuji pravidelně toto fórum , jelikož jak jsem psal že mám až moc času. Rád také tvořím hudbu. Vždy se snažím řešit věci s chladnou hlavou a pokouším se být nekonflitní. Rád trávím čas v týmu. Radši se vždy zeptám někoho zkušenějšího, abych něco nepokazil. Dle mého názoru jsem perfekcionista a klidný. Bohužel jsou občas na Artheonu lidi , kteří neznají pravidla RP a kvůli tomu kazí RP požitek ostatním hráčům Artheonu. Toto bych velice rád zamezil. Díky za přečtení. S pozdravem Scor

29.5.2020 16:42

Neříkal jsi ještě dneska že ti je 12? 😂😂

neznamy#15 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo č. 19
31.5.2020 10:39
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
15.6.2020 18:42

Ahoj, je mi to ľúto ale nepostupuješ na pozíciu MTA Support.

Ďakujeme Ti za tvoju ochotu stať sa členom nášho tímu.


Powered by LeoSight IFS
LT~39