Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - @Dzardys ;)


19.11.2022 19:34

Zdravím, před x měsíci jsem kupoval kredity od matbroka:

1.2.2022 21:02 Insanity Dzardys Obchod mezi IC a OOC měnou (Permanent)

Tímto bych chtěl požádat o unban, uvědomuji si co za chybu jsem udělal a přísahám, že se to nebude opakovat. Podle mě jsem si značnou délku trestu odpykal, chtěl bych se na server a komunitu vrátit a vypnou při této této hře, začalo mi to chybět, děkuji. Jsem schopen přistoupit na 1 porušení praviděl = permaban znovu.

30.11.2022 10:22, naposledy upraveno 30.11.2022 12:39 uživatelem Dzardys

Asi není tajemstvím, že tvé osobě nevěřím ani nos mezi očima. Komunitě a serveru jsi vcelku dlouhodobě a především něpěkně škodil a mám tak víc než dost důvodů ti trest ponechat i nadále, byť je za něco úplně jiného.

Na druhou stranu je faktem, že jsem šanci udělil i podobným recidivistům a můj osobní dojem vůči tvé osobě by v tomto neměl hrát roli, což je vlastně důvod, proč ti nakonec vyhovím. Počítej s tím, že ti budu šlapat na paty a sledovat, jak moc ses napravil. O tom, jestli ti pak bude udělen permaban nebo ne, rozhodneme až v dané situaci, nikoliv na základě předchozí dohody. Jdi si zahrát, opovaž se opakovat cokoli z toho, cos tu posledně vyváděl.


Mimochodem, ban jsem ti nechal rušit v únoru, pokud máš nějaké potíže s připojením, tak v důsledku banu na nějakém z tvých dalších účtů.

30.11.2022 15:45

@Dzardys děkuji, napojit mi šlo, ale jelikož mám nový noťas a tím pádem nový seriál tak jsem nevěděl jestli ten ban stále mám či ne.


Powered by LeoSight IFS
LT~30