Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

ŽÁDOST O UNBAN - heilycz.

neznamy#7922

Smazaný účet

8
19.11.2022 22:54

Ahoj, toto je moje žádost o unban...

Důvod banu:

Uvedení do situace: Takže začneme takto, kamarádi jely na banku na motorkách, já byl v palominu jako takové informátor jestli už jedou PSA, zrovna když otevřely safe tak přijely první hlídky PSA, takže sem je ihned informoval a oni ihned začaly utíkat, po jednom jelo PSA takže vznikla honička. Pak se kamarád kterého naháněla policie vysekal a měl docela velké zranění. Na místě byli asi 4 PSA auta, projel jsem okolo a hned se po mně rozběhly, tím vznikla další honička, asi po 5 minutách sem jim nějak ujel, jel jsem natankovat a pak sem si řekl že mně asi hledají a u toho kamaráda bude teď míň hlídek, jel jsem se tam podívat a skutečně tam byla jen jedna hlídka, vzal sem brokovnici a střelil PSA, vzal jsem kamaráda do auta a ujel. Pak jsem ho odvezl do nemocnice a tak nějak to pokračovalo...

Podle mně toto není důvod na ban, ale pokud to vníma VlkoVod jinak tak sem omlouvám...

Pokud by to bylo možné tak bych chtěl unban nebo aspoň zkrácení banu.

Díky.

Spoiler
( @Awoo )
20.11.2022 14:30, naposledy upraveno 20.11.2022 14:31 uživatelem Awoo

@neznamy#7922 
Možná jsem ochotný o tom uvažovat, pokud 1. dodáš video, kde bude vidět, jak jsi jednal v rámci normálního RP, tedy, že jsi si nevytáhl brokovnici z prdele, že jsi nepřiběhl ke klečící policajtce a nepopravil ji out of nowhere
Což nemůžeš, protože já mám video , kde jsi tohle přesně udělal
A za 2. dodáš logy, kde se nemetuje pozice toho "kámoša" co tam ležel v bezvědomí. - na co samozřejmě důkazy nemám, nicméně mám takový pocit, že k tomu došlo také. Proto byl ban pouze za nesmyslné DM. 

20.11.2022 15:04
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.11.2022 15:13

Díky za logy . Dobře, ban ti zkrátím ze 48 h na 24h - vzhledem k tomu, že jsi mi dodal pouze logy, nikoli video a hlavně protože si stále stojím za tím, že to nebylo úplně v souladu s pravidly tak jak to být má. 

Nicméně přidám ban Luigi_Musta za to, že ve 22:34 ještě měl "rozlámaný všechny kosti v těle, těžký otřes mozku, krvácel uplně odevšad" no vpodstatě měl dostat na místě CK za takovýhle injuries... 
A ve 22:41 už byl "v poho"

Díky a zamykám.