Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

zadost o unban - collabxp

1 2

21.11.2022 00:59, naposledy upraveno 21.11.2022 00:59 uživatelem mxtej

Pekny vecer, pro nektere spise rano :) dnes jsem v 00:33 obdrzel ban na postave Santito Claudio August, jsem si zcela jisty ze to je bezduvodny ban a rad bych timto pozadal o unban. Ban jsem dostal od moderatora magovce, s duvodem " DM ". na konci teto zadosti bude dodane video z akce, ze ktere bylo DM vyhodnoceno, anyway zpatky k veci. Kvuli hracovi jan543 ( tak nejak ) neboli postave Samantha Kyusha jsem dostal jiz jednou ban pri okradani, a to kvuli tomu ze jsem nenatocil jeji prubeh. Dalsi den po unbanu sem ji teda okradl znova o 1,2m a po poslani na ucet, bylo zjisteno moje jmeno coz mi je tak nejak jedno v ramci ooc, kazdopadne jsme potom meli delsi rp a Samantha mi rekla, ze dluzi 4m postave Alexander Lukac, a ze ma plno penez. Takze jsme se s kamaradem rozhodli okrast i jeho, protoze je to vizionar a Samantha mi rekla, ze ma minimalne 50m, coz nam prijde dost. Dnes jsme tedy delali nekoho z ministerstva a snazili jsme se Alexandra nalakat do auta pred jeho firmou, aby jsme nemuseli vybehnout se zbranemi atd. , Alexander nechtel a odesel, dale tam prijela Samantha a zablokovala nas ze zadu, pote hned PSA jednotka ktera prijela z boku takze jsme byli obkliceni ze 3 stran, a jedina cesta ven byla bok. Alexander tam zacal Samanthe rikat jestli to neni ten co ji okradl o milion a podobne veci, takze mi doslo ze nas praskla. Cili jsme po mensim rp utekli a odjeli pryc, s tim ze jsme kvuli ni prisli o minimalne 50 milionu a mohli nas zavrit za nedovolene ozbrojovani ( ja mel u sebe Heckler & Koch MP7 a kolega Vectora), kradez a pokus o vrazdu. Alexander na nas zase zavolal PSA a kvuli nemu jsme si taktez mohli jit sednout. Rozhodli jsme se tedy tak je postrelit ale nechteli jsme rikat nase jmena, takze jsme si vymysleli ze nas posila nekdo z cartelu nebo tak neco, rekli jsme tedy vetu " Pozdravuje te pan Guzman ". toto jmeno bylo ciste vymyslene a pokud se takto nekdo IC ve spojitosti s cartelem jmenuje, je to ciste nahoda. Prvni na rade byl tedy Alex a asi hodinu irl po tom Samantha, Alex s tim nemel zadny problem a nic neresil, protoze mu to bylo jasne. Po postreleni Samanthy, ktere zduraznuji jsme meli od magovce povolene. jsme ujeli pryc a zmenili si barvu vozu, jak i u predesleho Alexandra.  Od magovce nam byli povoleny 1-2 rany do ni a pote konec, takze jsme tak i ucinili. Do ni sli 2 rany a ostatni mimo.. Ona vsak padla na 1 ranu coz nijak neovlivnim, takze jsme tedy odjeli a pak chtel magac video, coz neni ani v pravidlech, protoze v pravidlech stoji, ze se musi natacet pouze prepadeni a okradeni ale napadeni nikoliv. Avsak sem mu video i tak poslal a nedelal zbytecne problemy, nekolikrat jsem mu vysvetloval nas IC duvod ale jemu to bylo jedno. Pote mi napsal ze po konzultaci s GA bylo uznano jako DM, a dostal jsem ban na 15 hodin uplne bezduvodne... Zde poslu jeste video z akce Samanthy, pote ocisluji fotky ran ktere obdrzela a nakonec poslu screen pmky kde mi to magovec dovolil.

Dekuji vsem za pozornost a brzke vyreseni meho problemu. 

Samantha - akce

1 rana do tela

2 a posledni rana do tela

povoleni od magovce

magovcovo posledni rozhodnuti

( videa si nejspise budete muset stahnout )

jan38

VIP

47
21.11.2022 06:31, naposledy upraveno 21.11.2022 06:39 uživatelem jan38

Jan38 Samanta kyusha jako já jsem dostal 4 rány 2 rány mi dali poškození a ty další 2 mi dali PK report nebyl řešen banem bylo to doerpene záchranáři kteří mě ošetřili do Nemocnice. Z hlediska ic tvé jméno bylo zjištěné díky telefonu a díky výpisu z bankovního účtu číslo účtu je naše ic jmeno. 

Na fotkách máš jen 1 a 4 ránu chybí ti 2 a 3 trup a hlava

Další věc hru si máme užít ne že jen tak přijdeš okrades ho o celý bankovní účet a adios takhle jsi mi ten včerejšek dost znechutil hru a ani moc se mi další den nechtělo moc hru hrát. Člověk farmi týdny legálně peníze a pak přijde někdo a sebere ti i to v bance hotovost beru a nebojím se jí nikomu jen tak dát.

21.11.2022 06:45, naposledy upraveno 21.11.2022 06:48 uživatelem mxtej

prosimte, pust si prosim to video a napocitej rany krere te tam hitly, 4 tam vazne nevidim, navic to ze jsem te obral je mi totalne jedno protoze to zakazane neni. Propocitej si teda prosimte ty strelne rany. A o IC jmene se nemusis ani zminovat, sam sem to vypsal dekuju.

jan38

VIP

47
21.11.2022 06:51

Dej diss a pošlu ti /injhis 4 rány tam jsou hrudní poškození, hrudník poškození, hlava pk , hrudník pk

21.11.2022 07:02

pokud si dostal vic ran, to ja uz taktez neovlivnim. Na videu je videt ze do tebe padly 2 rany ktere sem mel zaroven povolene. Takze magovec mi neco povolil a po vykonani jsem dostal ban🤨

tady mas dc mxtej#5631

jan38

VIP

47
21.11.2022 07:07

Jestli se nemyslím není v pravidlech že nejvyšší admin má poslední slovo pokud GM něco povolí tak povolí ale GA to zamítnul takže hold GA je vyšší hodnost screen z injhis očekávej někdy odpoledne až přijdu domů 

ivikk420

Hráč

5
21.11.2022 07:08

Tak sa k tomuto vyjadrím aj ja (Michal_Sejejs) to že má bezstarostne dobodas pod kamerami, pred 2 svedkami, na firemnom pozemku ti pride normálne :D Na další deň má spoznas cez TINT NA ŤAHAČI V 100km/h to je celkom ulet :D + vieš rozpoznať aj môj hlas cez TC, urážaš ľudí v TC ooc :D to že jazdis s ťahačom jak v gta online👏🏻, to že mixuješ ooc s ic to je tiež uletik, potom sa naše cesty stretli znovu, narazili sme čelne asi v 130 na autách ty si nič nerpil :D ešte si aj ušiel od tade 🤌🏻, potom sa mi vyhrážaš reportom keď si si presprejoval auto a podľa teba som ťa nemal jak spoznať (nezmenil si si spz cickoš + tvoj kolega z firmy mi hovoril že si si zmenil lak na sivý + v aute je kamera ktorá nahráva 24/7) :*

21.11.2022 07:14, naposledy upraveno 21.11.2022 07:16 uživatelem mxtej

za prvne, mam vzato ze si psal ze jsme narazili v 80, najednou ve 130, potom sem se jeste opravoval stylem /status ale neerpil sem nic vid? za druhe nevim jak ses semka dostal i ty a proc to vubec komentujes, zaloz si vlastni report primo na me, a za treti bych prosim rad videl nejaky dukazy, protoze pulka z veci co si vypsal neni ani pravda a kdyz se zeptas Lexikona, jak to s tim pobodanim bylo a co jsem mu na to rekl tak uz to uvidis taky jinak😽

a jeste ohledne urazeni v tc chatu, nevim proc pises ze to je ooc kdyh TC chat v kamionu je IC🤣

jan38

VIP

47
21.11.2022 07:20

No do vysílačky píšeš nebo mluvíš já myslím že se mluvit takže koukej kdo píše dem... Je nějaké divné. Nemám už co k tomu říct maximálně to že tu pošlu log a jsi měl krásný sexrp a za to ještě ji rozstrilis.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
21.11.2022 07:40

vubec sem nepochopil tvoji odpoved a mozna sem rad, taky nechapu proc pletes 5 pres 9 radsi pockam na odpoved magovce ci nekoho takoveho. S tebou to resit nebudu🫶🏻

1 2