Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


neznamy#7922

Smazaný účet

8
21.11.2022 20:35


Důvod banu: Zneužití bugu, Pravidlo 34. 

Začal bych takto, dnes jsem dostal ban za využití bugu a pravidlo 34 ( krádež auta bez ohlášení adminům... ).

Začalo to tak že kamarád měl Audi A8, tuto Audi a určitou částku peněz vyměnil za určitý předmět ( už si nevzpomínám o co se jednalo ). Já měl od auta klíčky které se mi při převodu neodstranily, stále sem je mněl v inventáři. Před pár dny sem byl u odtahu v Blueberry, šel jsem si pro svoje auto, když jsem stiskl K tak se odemklo jiné vozidlo než moje, šel jsem se podívat jaké, byla to už zmíněná A8 která patřila hráči Mikulas_Bilek. Jelikož jsem potom zjistil že moje auto je totálně rozbité, vzal jsem si Audi A8 a dojel jsem s ní na firmu do LV, pak jsem leavl hru. Po pár dnech, cca. 2 jsem se připojil na server, vzal jsem si znovu Audi A8 od které jsem měl stále klíče a jel jsem někam do LS do doků. Měl jsem tam domluvený sraz z kamarádama, jeden se mně zeptal jestli mu nedám klíče od té A8, řekl jsem že ano a dal jsem mu je. Asi po 3 hodinách se na mně portl pakandza a ptal se kde jsem tyto klíče, řekl jsem mu něco podobného, stylu *kamarád toto auto prodal a mně zůstaly klíče*, pakandza mi řekl že jsem porušil pravidla, já nevěděl jaké, asi po 3 minutách sem dostal ban za již zminované porušení pravidel...

Poučení: Tímto banem sem se poučil že pokud budu mít klíče od nějákého vozidla, které není moje, a vlastník to vozidlo prodá, tak ty klíče smažu a nenechám si je. 

Byl bych moc rád o UnBan nebo zkrácení banu, jelikož mně baví na Skimu ERPit a stejně mně baví poslední dobou jen Skimo.

Heilycz.

( @Pakandza )

21.11.2022 21:02
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
21.11.2022 21:03

Ahoj, nemám důvod ti vyhovět. Tohle je prostě jasná věc, auto ti nepatří a ty klíče víš, že si měl neprávem. Buď si to měl vyřešit přes report nebo sám klíč smáznout. S autem mohlo být naloženo všelijak a není doteď jasný jestli nebylo využitý například pro illegální činnost. Navíc u toho auta byl použit i /park. Takže zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~32

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
pepekmornik

210Kč včera v 20:27

pepekmornik

210Kč včera v 20:26

Lliborflegr

100Kč včera v 15:30

Nejnovější uživatelé
vyhonek25

Registrován 25.4.2024

Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024