Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o ub.


majkyyfn

Hráč

14
26.11.2022 18:45, naposledy upraveno 5.3.2023 19:34 uživatelem majkyyfn

Zdravím vás Komunito aji Ateam, jsem tu s další žádosti o unpermu.

|| Za co | Omluva ||

- Za co jsem byl potrestán Permanentním Banem ?

- Jak příběh začal ?

 

                                                 POPIS UDÁLOSTI

 Začalo to krásným dnem a já jezdil po městě Raptorem, jedu po silnici a najednou jsem zbystřil Hlídku od PSA.  Zastavovalo osobu asi za překročení rychlosti, tak jsem si řekl že pomůžu hlídce a postavím se před zastavenou osobu stojím před raptorem před jeho čumákem aby neujel stál jsem tam cca 2 až 3 minutky... Přijela další hlídka a řekla mi ať pokračuji dál tak jsem popojel tak 20 až 30 metrů do předu a zastavil jsem na krajnici a pozoroval co se bude dít. Najednou hlídka odjela a myslela že to jeho kolega zvládne, viděl jsem jak pachatel startuje jeho vozidlo a ujíždí hlídce, tak jsem jel za hlídkou po levé straně silnice a pachatel který ujížděl po pravé straně silnice tak jsem pachatele při velice rychlou rychlostí pitnuldo levého zadního kola přičemž pachatel udělal 360 stupnů a jel dál, já RPil do statusu zranění zaRPil jsem si injuries a jel za hlídkou, viděl jsem jak už pachatel zastavil a normálně komunikoval s hlídkou také RPil injuries a v té době nebyl žádný ZZS hráč na serveru tak hlídka si podala report na Passive převoz do ZZS a já jsem odjel pryč. Napsal jsem PMka.

- Odkaz na Log : https://leosight.cz/logs/snkJzxxd4d

PM pro (53) Elisabetta Bianchi: :DD, nebudete mě tam potřebovat ?

PM pro (53) Elisabetta Bianchi: že bych spáchal něco.

PM pro (53) Elisabetta Bianchi: aby si mě zavřel ?

PM pro (53) Elisabetta Bianchi: :D

PM od (53) Elisabetta Bianchi: potom klidně lásko

PM pro (53) Elisabetta Bianchi: až tak jo.

PM od (53) Elisabetta Bianchi: ale teď musím zajistit toto

                            OMLUVA

Vím že to nebyl úplně nejlepší nápad to psát jako OOC do PMek a mohl jsem si to zjistit taktéž IC. Také se stydím za to, co jsem v tu chvíli psal do OOC nebylo to potřeba psát. Ty PMky jsem myslel ze srandy, a IC bych tam stejně nedojel zpět. Ale kdo ví jesi se ještě někdy podívám na ten server s nejlepší komunitou a s dobrým Ateamem. Vím že jsem u @SovietDog obrovsky klesl, a vím že jsem mu slíbil že se napravím a zase jsem udělal stejnou chybu jako vždy. Takže se ti Sovietu obrovsky z celého srdce omlouvám a to taktéž hráčům na serveru a za to jaký jsem byl na Skimu a nedodržoval jsem RP. Taktéž vím že jsem u Sovieta měl poslední kapičku šance. Směrovaná žádost na  @SedliX ....

 - Taktéž bych se chtěl ještě pobavit o tých 2 - 3 banech, nejsem si jistý, po celou dobu od zrušení prvního permanentního banu, jsem trávil čas ve hře s kamarádem @neznamy#6016 , většinou jsme se rozhodli jít vydělávat a zkusit někoho samozřejmě RP cestou okrást. Bohužel jsem typ člověka který je nervák a výbušný, rozčílím se pro každou blbost která se mi nepovede a také jsem na to doplatil, jednou tam byl hráč, který nechtěl RPit, a nadával nám, tak jsem ho chtěl uklidnit aby zmírnil ty nadávky, sčím jsem se také do té hádky pustil a skočilo to banem. Mrzí mě že jsem nepřemýšlel dopředu a jak to může dopadnout, chtěl bych dostat kapičku šance se už polepšit a ukázat v dobrém světle..

Děkuji za ty chvíle které jsem mohl zažít a mít na serveru "Skimo Roleplay" a budu doufat že se tam ještě někdy podívám a pobavím s kamarády..

Děkuji za přečtení mého "Profesionálně " vypsaného příběhu za banem. Mějte se krásně ahoj.

Žádost inspirována hráčem @neznamy#6016 ;)

Majkyy.

 

 

 

9.3.2023 15:55

Ahoj, jsem tu, abych tvou žádost vyřešil místo SedliXe, kterému tato starost svým způsobem nově ubyla.

Jsem rád, že sis s žádostí dal práci, byť bych se přiklonil k lepší stylizaci, rozhodně to je lepší požitek ze čtení než u žádostí jiných. Abych ti pravdu řekl, 36 banů v historii doopravdy není málo a opravdu jsem na vážkách, co s tebou. Zohledním-li však, že máš ban již od srpna a že se jedná o permaban druhý, existuje zde ještě poslední šance, kterou můžeš dostat. S tím se však samozřejmě váže přísný přístup členů AT, budeš v podstatě neustále pod dohledem.

V takovém případě bych ti doporučil, aby ses vyhl veškerým ilegálním činnostem a zaměřil se na nějaké produktivní RP, jelikož tvá historie ti zůstane navždy a navždy na ni bude přihlíženo. Nemuselo by to tak v případě nějakého neadekvátního ilegálního RP dopadnout dobře. Žádost ti tedy schvaluji, v průběhu večera tě vpustím do hry.


Powered by LeoSight IFS
LT~38