Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Když už máme státní policii tzv. PSA tak co takhle udělat Městskou Policii třeba v BB nebo Palominu?


Daniel2002

Hráč

6
27.11.2022 14:50

Chápu zní to zvláštně ale když se nad tím zamyslím tak PSA občas nestíhá a nebo prostě i na některé důležité hovory nereaguje...několikrát se mi to potvrdilo když jsem potřeboval pomoct že se třeba střílelo v BB atd. 

Městská Policie SA by mohla jezdit také na výjezdy a asistovat PSA atd. 

Zdá se mi to najednou jako SUPR nápad. Víc Policistů by znamenalo veětší pořádek na ulicích SA... Městská by měla také hlídky a vozidla,zbraně atd. dělali by pochůzkovou činnost,výjezdovku,assistenci IZS jako je PSA,HZS,ZZS.

Klidně bych to nějak podpořil a pomohl oragnizovat :D četl jsem zde na foru že hráči maji v podstatě skoro neomezené možnosti tak proč ne toto? Za mě to zní fajn. A našel jsem i pár lidí se kterými by jsme strážníky dělali rádi :D

Daniel2002

Hráč

6
27.11.2022 14:54

A nebo také doprovody VIP Osob,Zabezpečení některých prostor. Atd cokoli nás napadne a MPSA by mohla dělat.

 

 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post

Kubby

Hráč

57
27.11.2022 15:42

Nápad za mě zbytečný, každopádně pokud už něco takového chceš, tak ti doporučím si toto řešit IC cestou třeba skrze Kongres. OOC cestou se nikam nedostaneš a stejně by ti to bylo zamítnuto, či by jsi byl právě odkázán na to, ať si to řešíš IC cestou.


Powered by LeoSight IFS
LT~49