Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Přidat nějaký příkaz /seznamit

Scor

Hráč

64
29.5.2020 20:24, naposledy upraveno 29.5.2020 22:39 uživatelem Scor

Zdravím, když jsem hrál na HL2 RP tak se mi velice líbila ta možnost , že nikoho neznám. ( Ukazovalo to neznámá osoba) Co takhle přidat příkaz /seznamit? Fungovalo by to tak , že by vám řekl někdo jméno a pak by jste napsali příkaz, vypíšu "Syntax" /seznamit <id> <Jméno / Přezdívka>. Zamezilo by to Meta Gamingu a třeba osoby pohybující se v nelegální činnosti tak by mohli poznat podle tváře policistu. Napsali by třeba /seznamit <id> Policista. Z důvodu protože ho viděli ve službě. Když by někdo měl kuklu tak by to ukazovalo neznámá osoba a pokud si jí už slyšel (znáte se) tak pokud by napsal něco do chatu tak by se tam zobrazila ta přezdívka / jméno.
S pozdravem Scor

jan38

VIP

47
29.5.2020 23:08

uplne jsem se v tom zamotal

Scor

Hráč

64
30.5.2020 11:04

@jan38
Speciálně ti to vysvětlím.
Nevidíš u žádné osoby jméno té postavy př. Lubomír Novák , místo toho vidíš "Neznáma osoba" poté když se s ním seznámíš řekne ti nějaké jméno. Může třeba zalhat a řekne jméno Lubomír Láska tak ty uděláš toto " /sezmanit <id> <jméno> (V tomhle případě ten "Lubomír Láska") . Pokud má ta osoba kuklu tak to bude stále ukazovat neznáma osoba, ale pokud promluví ( Napíše něco do chatu ) tak se ti tam zobrazí jeho jméno jelikož už ho slyšel a znáte se. Aby se předcházelo /do Poznal ho podle hlasu? a rovnou by to viděl hráč.
Doufám , že jsi to pochopil. S pozdravem Scor

jan38

VIP

47
1.6.2020 12:14

Ted uz jo díky za vysvetleni a libi se mi to zabrani to mete a zaroven se stejnak ti co se ic poznali budou znat