Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tajemný déšť nad územím státu San Andreas


Holub

Hráč

45
28.11.2022 11:06, naposledy upraveno 28.11.2022 11:06 uživatelem Holub

Tajemný déšť nad územím státu San Andreas


Včerejším večerem se naskytnul obyvatelům státu San Andreas skutečně raritní a svým způsobem bizarní úkaz - déšť. Ačkoliv to pro migranty z jiných zemí může působit úsměvně, déšť je na území státu San Andreas natolik zvláštním a vzácným úkazem, že se s ním někteří rodáci setkají jen párkrát za život. A tímtovečerem nám do státu San Andreas dorazily zbytkové mraky z blízkého ostrova, který, narozdíl od ostrovního státu San Andreas, nezná nic jiného nežli déšť. V ulicích bylo vidět zmatení a úžas obyvatel nad tím, že voda padá/prší z nebe, mnozí řidiče poprvé za velice dlouhou dobu využili stěrače na svých vozidlech, dokonce došlo na několik nehod, většinou nepříliš vážných, způsobených zhoršenou adhezí vlivem aquaplaningu.
Bylo možno pozorovat, že si tento vskutku raritní jev lidé užívají plnými doušky. Na sociálních mediích lze naleznout celou řadu příspěvků, některé oslavující počasí deštivého charakteru, jiné, pro změnu, upozorňující na dopady daného počasí. Ostatně není se čemu divit. Kdo ví, kdy se dalších srážek dočkáme.

 


-RB


Powered by LeoSight IFS
LT~36

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo