Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban

29.11.2022 20:32, naposledy upraveno 30.11.2022 14:57 uživatelem Narocny

Dobrý večer, dobrý deň tým ktorý čítaju inú dobu než som zasielal žiadosť o unban.

Musel som použiť iný účet aby som vás mohol kontakťovať kedže som stratil údaje od starého účta (tým vás žiadam aj o resetovanie hesla).
Takže sa rovno presuniem k môjmu prenosu.

Ospravedlnenie 
Dostal som ban a to už fórumový ale aj herný na účte "Ricardoo" (obrazok v prílohe)
Verím, že ban som dostal oprávnene za skutky ktoré som vykonal. Perma ban za powergaming a metagaming ktorý som dostal zhruba pred 9 mesiacmi čo už je podľa mňa dosť dlhá doba. K banu na fórume si tiež uvedomujem čo som urobil kedže moje o 9 mesiacov mladšie ja si nevedelo zniesť následky permabanu a malo veľkú potrebu svoj hnev vyniesť na iných ľudí, čo mi je veľmi ľúto a ospravedľňujem sa aj adminom ktorých som poslal kade lahšie. Plne rešpektujem každého administrátora kedže už viem aké náročné to je dávať na vyše 100 ľudí pozor aby sa z jedného miesta nestala anarchia.

Jak som už spomínal 9 mesiacov bola pre mňa dostačujúca doba na to aby som si uvedomil čo som spravil.
Kedže som si v tej dobre prechádzal aj pubertou tak to so mnou veľmi hádzalo a uvedomujem si moje činy.
Na servery som si našiel plno kamarátov ktorých len tak niekde nenájdete. To bolo nahratých desiatky hodín, desiatky hodín zábavy ktoré som na servery zažíval. Na servery som erpil HZS, čiže som nebol namotaný k žiadnemu CK ganku a podobne. V tejto dlhej dobe som vystriedal plno FiveM RP serverov ktoré sa nedajú porovnať s komunitou a AT teamom leosightu a práve preto by som sa opať rád pridal ku komunite hráčov a opať si dobre zaerpil.

Budem srdečne rád ak by ste ma pochopili a odpustili mi ban.

Pekný zvyšok dňa s pozdravom
Richard.

ToTum

Hráč

19
29.11.2022 22:01, naposledy upraveno 29.11.2022 22:03 uživatelem ToTum

Nevím jestli tohle bude něco jako nadbytečné vyjadřování, ale určitě bych ho uvítal zpět, přeci 9 měsíců je velká doba. Ricardo je velice dobrý kamarád,  znám ho od mého začátku skima, mám s ním naRPeno přes X hodin, přes X zážitků a myslím si že by měl dostat šanci si znova zahrát. Určitě si uvědomil svou chybu. Přeci, chybami se člověk učí jak říká moje úča.. 

ToTum out. 

Swerzy

Hráč

22
29.11.2022 22:09

Jak říká Mr.Totum, já jakožto kamarád tady Riška, vše mě naučil, vše dobře zaRPil, a myslím že se i slušně choval (určitě lépe než dnešní mafoši) hlavně OOCčkově, 9 měsíců je jak čekat na porod (doslova) tímpadem bych ho velmi rád uvítal back na Skimu. Za mě s ub souhlasím a myslím že by nebylo od věci ho vrátit, s Richardem bych rád pokecal jak IC tak OOC.

Swerzík se loučí. 🍩