Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Inovace ohledně pěstování trávy.


Hemalkod

Hráč

24
30.11.2022 06:50

Mám tady takový pěkný nápad, a to že by se odstranili u dealera, možnost samostatného koupení trávy, ale pouze by jste mohli koupit semínka, které když vyrostou a vy to sklidíte, mohli by jste následně jed do Los Santos, k místu poblíž Grove street, kde by stálo NPC, které by jí od vás vykupovalo.

Dále také, by jste mohli přidat možnost přidat semínka samce, které by vám generovalo další semínka samic a dalších samců.

K tomuto by se také dalo přidat možnost pěstovat trávu, nejen v sklenících ale volně v interiéru (asi by tam bylo nějaké omezení na počet).

Matejos

Hráč

36
30.11.2022 10:31

Je to celkem fajn nápad na jednu stranu, na druhú stranu myslím že by som dane NPC schoval aby si to každý musel najit. Grove Street nieje zlý nápad ale ako vieme Po LS byli Vice gangu takže ja bych to schoval nekde na území gangu. A najlepšie by bolo keby pozicia bola náhodná a každý týždeň sa menila. 

 

Aby to zase PSA nemala pod kontrolou 

30.11.2022 14:34, odstraněno 30.11.2022 14:47 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Hemalkod

Hráč

24
30.11.2022 15:01

Když tak přemýšlím, možná by bylo fajn to hodit jen na modul gang.

Zeintar

Hráč

49
30.11.2022 18:03

Nelegální frakce mají drogy u dealera za polovic ceny.

LegitZett

Hráč

15
14.3.2023 08:26

Je úplne absurdné, aby si človek dokázal kúpiť hotový produkt pri NPC, v tom prípade celé sklenníky nemajú žiaden zmysel a drogy strácajú na hodnote. Navrhujem vymazať možnosť nakupovať hotové palice. Ďalej sa mi tiež páči koncept pestovania samčích rastlín marihuany, ktoré by ti po vypestovaní dali samičie semiačka, ktoré produkujú weed. Určite by som privítal možnosť pestovať mimo sklenníky v kvetináčoch, avšak sklenníky by som ponechal a dal im atribútu grow boostu. Pri tomto návrhu by došlo k tomu, že hráči by si jednak viac vážili drogy, drogy by mali hodnotu aj na dark webe a taktiež by dochádzalo aj k nejakému RP či už pre illegal ako je pestovanie mimo sklenníka, tak aj pre PSA ak by natrafilo na takúto plantáž marihuany. za mňa +1.  Taktiež navrhujem pridať semiačka koky a pestovanie rastlín koky, je to moc easy si len kúpiť veci a vyrobiť drogu, rovnaký, už hore spomenutý problém aj s týmto.


Powered by LeoSight IFS
LT~73