Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Souhrnná zpráva - listopad 2022


1.12.2022 11:17, naposledy upraveno 1.12.2022 11:28 uživatelem marekvoe

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

Zdravotnická záchranná služba San Andreas
Nemocnice Montgomery

Souhrnná zpráva za měsíc listopad (2022)


Během měsíce listopadu se celý vozový park ZZS SA přesunul do nově vystavěné podzemní garáže v nemocnici Montgomery. Odtud aktuálně vyjíždí všechna zdravotnická vozidla. Tento přesun nejenom ušetří cestu po převozu pacienta z nemocnice na Výjezdové stanoviště Montgomery, ale i zvětší prostor jak pro hasiče, tak pro záchranáře.

V tomto měsíci jsme vyjížděli celkem k 227 případům, které byly oznámeny na lince 911. Nejčastější typ události byla autonehoda, která z počtu událostí činí celkem 149, to je více jak 50% výjezdů. Při 104 výjezdech byla potřeba asistence ostatních IZS jednotek, přičemž 44 z nich bylo PSA a 60 zase HZS.

Nejrušnější den v tomto měsíci připadá na 22. listopadu, kdy se za tento jediný den vyjíždělo 17 krát, k deseti případům autonehody, dvěma případům popáleninových poranění, dvěma případům střelného poranění, jednomu převozu, jednomu pracovnímu úrazu a jedné zaklíněné noze pod kořenem stromu. 

Nejaktivnější záchranář tohoto měsíce je záchranářka Enie Morgan čítající 39 individuálních výjezdů a 4 asistence. Vedení ZZS SA jí tímto uděluje pochvalu. 

Vedení ZZS SA oznamuje, že stále probíhá nábor nových zaměstnanců. Všichni občané, kteří mají zájem se přidat do našeho sboru, se mohou ucházet o pracovní poměr přes tento odkaz <ZDE>.

Obrázek


za ZZS SA, NM Montgomery
MUDr. Lea Santiago - Vedoucí inspektor provozu


Powered by LeoSight IFS
LT~29