Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unpermu.


Lobster

Hráč

4
2.12.2022 16:51, naposledy upraveno 2.12.2022 16:53 uživatelem Lobster

Ahoj, jsem tu zas a podávám žádost o UNPERM.

Něco na začátek - Momentalně vám vypíšu všechno co je potřeba, aby jste vědeli neco ohledně mé perma banu, vím že to asi víte zaco, ale stejně je to tady potřeba.

Perma banned - Dostal jsem perma ban, za dvě věci. První ban byl za Multi Account a druhý byl za přepsání majetku na druhou postavu.

Vyjádření - Chtěl bych se za prvé omluvit celému Skimo A-Teamu, ohledne této věci. Vím co jsem spáchal a byla to velká blbost (VÍM TO), co ted momentálně řeknu, vím že se na to vubec nestahá ale řeknu duvod, proč jsem to vlastně udělal. Udělal jsem to hlavně kvuli jedné osobě (NEBUDU JMENOVAT) asi nejspíše víte o jakou osobu se jedná. Tahle osoba mě furt přemlouvala atd... vím že za to celé mužu stejně já, protože jsem to schválil a potvrdil jsem to ohledne porušení dvou a vice pravidel.

Důvod un perma banu - Důvod je zcela jednoduchý, jde o to... že MTA komunita je už celkem docela dole, a servery ohledně CZ/SK serverů, tak není žádný který byl by na urovni Skima RolePleye. Takže bych se chtěl uplně za vše omluvit co jsem někdy napáchal.

Závěř - Vím že asi nemam už šanci, ale je to už nějaká doba, co mam tuto permu, takže to zkouším znova, že by bylo to opravdu možné, co já vím třeba ano či ne, což to už zaleží pouze na členu A-Teamu Skima. Ale děkují všem lidem v A-Teamu, že si přečetli mojí zpravu ohledně un perma banu, moc si toho važím, a děkuji za každou odpověd, přejí krásný pod večír :-)

 

2.12.2022 16:52

Vymlouváš se že tě někdo přemlouval - za mě ne

4.12.2022 00:23

Nechápu proč je celá tvá žádost zvýrazněna.. Vůbec to nechápu ale to nevadí. Podle toho co jsem kdysi dostal do rukou tak tam nebylo nic o tom že by tě ta osoba tlačila do něčeho, takže kde je teď pravda?  Je tady snad něco co jsem měl vědět a nevím to?


Powered by LeoSight IFS
LT~47