Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unban - @SovietDog


3.12.2022 22:57

Zdravím všetkých ktorí si čítaju túto žiadosť o unban.

Už je to nejaký ten piatok od mojej poslednej žiadosti.
Ban mi bol udelený 12.4.2022 v čase 20:14 od administrátora @SovietDog a bol presnejšie za Klamanie členovi AT a spoluprácu pri A2A.

Rád by som tu uviedol že som si vedomý mojej chyby, ktorá sa už opakovať nebude. Mrzí ma to a viem, že to bola chyba, rád by som sa na skimo vrátil ako už kvôli komunite, tak aj kvôli serverovému obsahu, ľutujem to stále a skimo mi chýba nespočetnekrát, v skratke by som si rád už zaeRPil na poradnom RP serveri, priznám sa, že som ich počas svojho banu vystriedal veľa, ale ani jeden z nich nebol tak dobrý ako skimo. Ide mi o zážitky, ktoré na skime mám a o to aké chcem ešte mať, pokiaľ unban dostanem, budem sa snažiť "sekať dobrotu" a fungovať normálnym spôsobom, je mi jasné, že ma budete mať v "oku" a budete si dávať pozor na to čo robím a ako sa na serveri správam. To je odo mňa asi všetko a vopred ďakujem za odpoveď.

Pekný večer/deň/ráno.

Markus

 

3.12.2022 23:33

Více méně píšeš o tom že ti chybí skimo, jak by sis na něm zase rád zahrál ale nevidím tam určitý důvod proč bych ti měl ten unban udělit. Mimo to žádost taky nestojí za bůh ví co. Zkus to nejpozději za měsíc.


Powered by LeoSight IFS
LT~24