Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


4.12.2022 10:26

Čau, začnu tím, proč tohle vůbec zkouším. Za těch již brzo 10 měsíců od udělení permabanu mi hraní na skimu začalo extrémně chybět, ať už se to týče mého starého přístupu k RP, nebo jen celkově hraní a zábavu, kterou jsem tam s ostatníma lidma prožíval. Nevím, v jakém smyslu to popsat, je to prostě a jednoduše řečeno nejlepší server na CZ/SK MTA komunitě, ať už bych to měl přirovnávat k čemukoliv jinému, co teď existuje. A ne, tahle žádost nebude v opakovaném smyslu toho, že jsem já ta chudinka a že mě to strašně mrzí, nehodlám to tady takto vypisovat stejně jako v předchozích žádostech, jelikož jak jsem si stejně povšiml v žádostech od jiných lidí, tak tyhle slova většinou bereš v každém ohledu jenom jako lži, takže s tím si práci dávat nebudu a řeknu to dejme tomu narovinu. Co se týče historie a mojich celkových banů, tak je to v mém případě nekonečná smyčka, která běží od permabanu po unban a zase zpátky. Vím, že všechno co jsem doteď způsobil nejde nijak vrátit zpět, když jsem si už dávno povšiml, že mě nenávidí 60% hráčů na celkovém skimu, a 90% z těch, co si tohle čte. No, abych neodbočoval už úplně, tak zmíním tu hlavní věc, což je můj permaban, který jsem dostal za nedostatečné injuries u nárazu s PSA vozidlem, uděleno od @SovietDog. Řekl bych, že to je z mého pohledu přehnaný ban, jelikož jsem toho RPil docela dost na to, že to byl náraz, který zavinil lag, což znamená, že jsem já, ani kamarádi co dostali permu, ten náraz neměli zas nějak moc velkou šanci zarpit. Co se týče délky banu, tak vzhledem ke mě je to víc než férové. Můžu se nějakým způsobem zkusit ubránit tím, že od té doby co mi byl permaban udělen, tak specificky mě nehla kolem tohoto celkového topicu permy ani noha. Když vemu teda v potaz ty různé DMka a podobné věci, které se od jiných lidí objevili a ve kterých jsem já byl jakýmkoliv způsobem zmíněn, tak ty si o nich nejspíš říkáš, že já tohle dal tzv. jak by jsi řekl "mojim opičkám na povel", ale věř tomu, že to tak fakt není a nevím, proč bych měl zapotřebí tohle dělat, nebo proč by kolem mě měli obskakovat jak já si řeknu, což ty jsi taky někde zmiňoval. Ale tak samozřejmě podívej se kdo to píše, takže si asi udělej názor jaký ty sám chceš.

Z této žádosti má jen jasně vyplinout to, že bych si velice rád na skimu po skoro těch 10 měsících znovu zahrál, ikdyby to měla být má opravdu úplně poslední finální šance. Vím, že se v mé historii nachází spoustů různých trestů, ať už za nima stojí důvod jaký stojí, tak jsem jich stihl za tu dobu nasbírat něco kolem 30 - 40, z toho 3 permabany, takže šance že koholiv s těmito slovy přemluvím je mizivá, ale zkusit to chci, z části protože se blíží vánoce a z části protože mi prostě momenty které jsem v celkovém RP na skimu zažil neskutečně chybí. Dokážu se ukázat i v dobrém světle, jenže to pro mě je téměř nemožné, když mě 90% komunity odhazuje do rohu jen kvůli mojí kropící minulosti a nemají jediný zájem mě na skimu ještě někdy vidět. Jediné o co tě tímhle žádám je, aby jsi mi udělal tu jedinou laskavost a tu jednu jedinou poslední šanci po těch mnoho měsících mi dal, v tom stejném smyslu to směřuju i na všechny lidi co si tohle čtou, nebo taky lidi co chtějí jen dát nesouhlas. Můžu ti garantovat, že po udělení unbanu toho litovat nebudeš, jenže pokud se na to nepokusíš podívat ve hře na vlastní oči a budeš jen brát celý tenhle příspěvek jako pouhé kecy, tak nevím, co víc bych měl udělat pro to, aby jsi viděl, že to myslím vážně.

4.12.2022 14:48

prosím ne

4.12.2022 18:07, odstraněno 4.12.2022 18:07 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
10.12.2022 01:25, naposledy upraveno 10.12.2022 01:25 uživatelem SovietDog

Sepsaný je to hezký.. je tu jedno velký ale a to takové že ti tu žádost budu muset i tak zamítnout. Všichni víme co jsi zde spáchal, co tu tvojí kamarádi spáchali. Dat ti unban by byl taková "kariérní sebevražda". Já bych ti ten unban dal ale tu je ta věc že ty se třeba měsíc udržíš a potom to skonči stejně.. Spam v /do, porušovaní pravidel, kropení na potkaní atd atd. Myslím si že by to nedopadlo dobře. Bohužel tvou žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~115