Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Snížení poplatku za umření


zbojnik

Hráč

9
4.12.2022 20:17

Zdravím mám takový návrh snížit poplatek za respawn třeba na 10k místo 20k. Jde o to že třeba to nechci zneužít ale když umřu v jiné situaci než při zneužití tak je to docela moc. 

Jacko88

Hráč

41
4.12.2022 20:23

Mně to přijde jako naprosto přiměřená částka. Za lékařskou péči se platí, na serveru to nefunguje jako v Česku, kde ti to hradí z převážné většiny pojišťovna. 

A vzhledem k tomu, že 15 tisíc vyděláš za 7 minut (+- 2 minuty), na delivery, což není zdaleka nejvýdělečnější práce, tak je dle mého a určitě i většiny adekvátní. 

Colek

Hráč

56
4.12.2022 20:36

jako nevím no za 4min vyděláš 15k

je to fakt hodně 

4.12.2022 21:24

To umíráš 20x denně, že tě to zruinuje? 😄

Zdendas

Hráč

20
4.12.2022 21:26

Ty si raději vše vyber a uzavři v trezoru, než budeš pod mostem. :D

Artistiques

Hráč

32
5.12.2022 11:40

Ahoj! Vyjádřím se z pozice člověka kterého to napadlo.

Všichni co jsme hráli Far Cry, Witchera nebo jakékoli jiná RPG známe pojem Fast travel, no, na skimu se k Fast travelu používala jakákoli voda, vysoká věž nebo cokoliv jiného co tě dokáže zabít.

Můj návrh byl vyšší, myslím, že by nebylo od věci za respawn chtít 50 000, proč? Beru plat 27k, aktivně hraju 3. měsíc a ještě jsem PK nedostal. 

Ta cena opravdu není tak vysoká aby někoho zruinovala, pokud umíráš tak často tak se koukni na podmínky pro udělení CK, je mezi nimi i nevážení si svého života. 

Holub

Hráč

46
5.12.2022 12:48, naposledy upraveno 5.12.2022 14:31 uživatelem Holub

Já už jsem tedy PK několikrát dostal, většinou vlivem pingu (který je naprosto v pohodě a najednou jede do tisíců a pak zase zpět) a následně problematické synchronizace mezi klientem a serverem, kde vám to vyhodí po chvilce network, pak vás to vrátí zpět a sebere část HP. Veskrze neřešitelná věc krom healnutí přes report, kde by musel být i důkaz v podobě videa, což s MTA a Windowsem, které kolikrát nedokážou uložit blbý screen, natož video, by byla skutečná komedie.

//EDIT (a odpověď na příspěvek níže) - Ano, Rataj to opravil, ale pouze do jisté míry. Opravil to, co se u dané věci opravit dalo, ten zbytek (se kterým se setkávám) je už prakticky vzato neřešitelný.

 

Dřív jsem tohle řešil jednoduše - jídlo. Bylo to snazší a rozhodně příjemnější než zatěžovat členy AT s reportem, který by veskrze jen zatížil další lidi zbytečnou prací navíc.

Teď, nějakou dobu poté, co už jídlo nehealuje přímo po konzumaci (namísto toho healuje plný food a drink bar), to mám tedy o dost horší. Tuhle konverzaci jsem již vedl s tím, že mi bylo zodpovězeno, že si mám zajít do nemocnice a vypláznout celou výplatu novináře (ano, tak nízká je...) za healing. Jo, to víš že jo, ideální v kombinaci s tím, jak za tuhle postavu přitahuje degeneráty víc než člen AT v inkognito lovu.

A to mě přivádí k dané věci - skončit s PK někdy, kdy na serveru nikdo není, vlivem OOC stránky věci je hodně nepříjemná věc a to, že za to musí ještě člověk platit, platí jakbysmet (ne, tahle slovní hříčka nebyla plánovaná). Jasně, chápu, že je to funkce, která má bránit "fast-travelu", ale zkuste taky pomyslet na to, že to není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. 

 

jan38

Hráč

41
5.12.2022 14:05

Co se týče toho pingu že nas to pak nekde portne x metru zpět tak rataj to docela i opravil dříve sebralo to HP a ikona injuries se zpravou narazil si do vysoke rychlosti což i zmizela tahle vec pokud tedy nejsme spolujezdci tam už je to docela tragické to je pk otazkou par vteřin kvuli tomu že řidič jezdí rychle a náš net to nezvlada spracovávat. Řešení je na tohle přes AT ale ne vždy nám to sebere těch 20k


Powered by LeoSight IFS
LT~108