Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Havliii


5.12.2022 19:46

Zdravím všechny nolifery který zabíjejí svůj drahocenný čas na skimu. :D

Sice už na skimu působím přes rok, ale ještě jsem se nepředstavil.

Takže pro všechny který mě ještě neznají..

Jmenuji se Lukáš je mi 19 let a živím se jako podlahář.

Měl jsem docela těžký dětství, ale jsem na to hrdý, jelikož mě to dost posunulo dál. 

Padlo mi 18 let a 4 dny na to jsem se odstěhoval do Německa (Stuttgart) za prací a a postavil se na vlastní nohy. V 18-ti letech jsem opustil vše.. Rodinu, kamarády.. V Německu jsem byl přes rok a v 19 ti letech jsem se vrátil kvůli přítelkyni a také že jsem chtěl řidičák, ale v Německu bych ho nezvládnul. Mimochodem, mám tedkon závěrečky, tak mi držte palce. :D

Dále něco o mě.. Už od mala jsem sportovně nadaný, vystřídal jsem několik sportů. Nejdéle jsem hrál fotbal asi 4 roky a skákal parkour pokud se tomu dá říkat sport. Parkour jsem skákal přes 10 let a dostal jsem se k němu díky filmu Okrsek 13 kde mě dosti zaujal David Belle. Mno, ale to je nepodstatný.. Upřímně nevím co tu mám uplně psát, ale mám to v daily ukolech. xD 

Dost se vyznám v PC, dá se říct že jsem s PC vyrůstal (Nojo, zkažená generace. :D) Už někde v 8 letech jsem si poskládal svůj vlastní stolní počítač, ale už předtím jsem měl dost zkušeností co se týče hardweru či softwaru. 

Já už upřímně nevím co mám uplně psát, dokonce přemýšlím že to ani nepostnu.. :D Plácám jedno přes devátý, nemá to pořádně hlavu ani patu, ale co už. :D Jdeme se ztrapnit. :D Doufám že aspon trochu o mě něco víte, většina mě stejně zná a dosti věcí co jsem tu psal ví.

Díky všem co si to přečetli a přeju mnoho uspěchu v životě všem. <3

Havliii outtt.


Powered by LeoSight IFS
LT~36