Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

🏁👨 Asociace závodníků Red County 👨🏁


Zeintar

Hráč

49
6.12.2022 11:28


Přátelé,

Rally Event komunita přináší zbrusu nový, originální, speciální systém zábavy - Time Trial (Časová zkouška). Nemohli jste přijet na nějaký z Rally Eventů? Nevadí, teď máte i vy šanci zazářit. Tímto se otevírá možnost zajíždět existující tratě a zapsat se do blacklistu každého závodu. Věříte si, že stanovíte nový rekord trati? Zašli nám tvoje kolo podle našich požadavků, zapiš se v žebříčku a porážej ostatní!


Dosavadní závody

Rally Event: DIRT HUNT
Rally Event: NEEDLE CLIMB
Rally Event: CHILLIAD TRAIL
Rally Event: LAKEY WAKEY
Rally Event: CITY CIRCUIT


Asociace závodníků Red County je porota závodů v Red County v kategorii RALLY EVENT, kteří budou u Time Trials vyhodnocovat fair-play a posuzovat, zda byla trať zajeta správně a zapíší závodníka na žebříček dle jeho času.


 

Hledáme také 2 nové posily do týmu. Myslíš si, že jsi ten pravý? Napiš mi na post.ic - Yukimura.Torio@post.ic, popiš mi, proč tam chceš zrovna ty a jaké máš závodnické zkušenosti a třeba se staneš součástí našeho týmu!


Powered by LeoSight IFS
LT~29