Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Perný den v Red County


Lexikonn

Hráč

78
6.12.2022 20:41, naposledy upraveno 6.12.2022 21:44 uživatelem Lexikonn

Perný den v Red County


Nový den a hned omezený provoz. V obci Palomino Creek byl v Neděli na několik minut omezen průjezd křižovatkou u Palomino's electronics z důvodu dopravní nehody. K situaci se vyjádřil praporčík hasičského sboru "Byla zde nehoda dvou osobních vozidel, na jednom vozidlo bylo zapotřebí provést zasypání unikajících pohonných hmot. Obě osoby jsou nyní transportovány do nemocnice se středním zraněním. Á vozidla nejspíše půjdou do šrotu.". Křižovatka byla částečně uvolněna po zhruba patnácti minutách a následný úklid vraků trval dalších deset minut. Dle odhadu hasiče přesahují škody na vozidlech částku sto tisíc. Majetek třetích osob nebyl nijak dotčen.

Nedělní večer byl málem zakončen neštěstím. V obci Montgomery se dva neznámí muži rozhodli své neshody vyřešit nebezpečnou cestou a pokusili se vyříkat si problém ručně. Na místo byla ihned zavolána policie, která agresory rozpustila. K akci se vyjádřil nadstrážmistr policie "Byla nám nahlášená bitka, kdy se ti dva chtěli porvat kvůli něčemu. Nějaké neshody či co. Naštěstí k ničemu nedošlo.". Policie stihla zasáhnout včas a oba muži odešli bez zranění a pouze s varováním.

Za Red County News, Zoe


Powered by LeoSight IFS
LT~24