Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Perma BAN od @Phobios


6.12.2022 22:25, naposledy upraveno 6.12.2022 22:27 uživatelem TheVxce

Zdravím, chtěl bych si po cca pěti měsíci zažádat o unban.

Předem bych se chtěl omluvit adminovi @Phobios který mi dal ban kvůli tomu co jsem mu po permě psal do soukromých zpráv na discord bylo to velmi trapné a stydím se za to opravdu se za to omlouvám.

Chci se vyjádřit k tomuto permabanu který mám za trashRP, nonRP injuries + historie (neponaučitelný)... celé to začalo tak že nás pan Morocko společně s jeho kamarády obklíčil třemi nebo čtyřmi autami (v autě jsme byli 2) byla tam menší mezera tak jsme vyjeli ven a následně začali ujíždět.. pronásledovali nás a po chvilce jsme se střetli na benzínce a řekli jim že to vyřešíme mimo Montgomery přijelo tam od nich přibližně 4 lidi kteří si stoupli před auta a jeden zustal v autě, tak jsme tam chvilku stáli řvali na sebe a začali jsme po nich střílet 2 jsme zabili, jeden ujel a posledního jsem zabili potom na dálnici. Vše bylo ok bralo se to nejpíše jako "kropíci" akce. Druhý den jsem jel sám v autě škrtnul jsem protijedoucí vozidlo ve kterém seděl Samíček a Killer kteří to zřejmě asi viděli tak že jsem do nich narazil. Následně přišli asi 2 admini po tom co jsme se vybourali a začali to vše sledovat. Dorpili jsme to všechno bez problémů a odjížděl jsem si v klídku a najednou jsem obdržel perma ban z důvodu který jsem již zminoval.. 

Chtěl by na skimu začít RPit legálně a beze zbraní jelikož na skimu nelegální RP nemá cenu stojí to jen bany a potíže s adminy. Myslím si ze bych mohl obdržet třetí a to opravdu poslední šanci a dostat unban jako takový předčasný dárek k vánocům. Mám i pár kámošů kteří by semnou RPili legálně. Jak se říká do třetice všeho dobrého. ( Pokud by si se k tomu nějak vyjádřil byl bych rád kdyby si hned topic hned nelocknul abych měl šanci odepsat děkuji ti )

 

Hezký zbytek večera. Veksik

7.12.2022 16:27

Ahoj,

Žádost sis sepsal pěkně, to uznávám, ovšem pokud si dobře vzpomínáš v tvé minulé žádosti o unban jsem ti psal, že dokud budu adminem, nedostaneš se zpět na server. Svým hraním jsi znepříjemnil hru nemalému počtu hráčů. Již jsi jednu další šanci odemne měl, tudíž jsi měl dvě což je o jednu více než běžně dávám lidem. 

Chceš abych ti to nechal odemčené aby jsi se mohl vyjádřit, tudíž zde to nechávám odemčené. 

Odemne se unbanu nedočkáš, tudíž zamítám, nadále ti přeji hezký zbytek dne.

7.12.2022 17:58, naposledy upraveno 7.12.2022 19:26 uživatelem TheVxce

Ahoj, děkuji ti za odpověd.

Nemohl by si mi dát aspon jednu a to opravdu poslední šanci? A dokážu ti že rpit opravdu umím. Prosím opravdu poslední šanci..

(Jinak nemám třetí ban ale druhý takže si mi dal je jednu šanci prakticky jen zkrácení.)


Powered by LeoSight IFS
LT~55

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo