Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Po stopách súdu [1] - Monštrum z Eihwaz


DrHell

Hráč

18
8.12.2022 13:55, naposledy upraveno 8.12.2022 13:56 uživatelem DrHell

Po stopách súdu [1] - Monštrum z Eihwaz


Dnes prebehlo trestné riadenie prípadu Anastasie Alinsky, ruskej ženy, ktorá vykonala 17 brutálnych vrážd, kedy uniesla a usmrtila telá nevinných obetí. Podľa videných dôkazov na súdnom pojednávaní môžeme potvrdiť, že s veľkou pravdepodobnosťou bola členkou organizácie podsvetia Eihwaz, keďže na zhanobených telách sa nachádzalo vyrezané logo už zmienenej skupiny. 

Súd začal jednať s miernym meškaním o 19:07. Alinsky bola bez právneho zastúpenia spútaná na rukách a nohách, sedela na strane obžalovaných. Žalobu dokazoval štátny zastupiteľ doktor Henry Garcia, už verejne známy svojím rýchlym a obsiahlim dokazovaním. Pojednávanie viedol doktor Alexander Levin, jediný sudca Vrchného súdu San Andreas. 

Obžalovaná nekomunikovala českým ale ruským jazykom, čo robilo mierne problémy Garciovi. Boli prednesené všetky dôkazy, na ktorých z veľkej časti boli zhanobené telá priklincované o stromy. Anastasia sa priznala k všetkým vraždám a však hanobenie tiel odmietla.  Svoj skutok konkrétne popísala s kľudným tónom hlasu a bez zľutovania, kde menovala aj svojich komplicov, ako napríklad Mikhail Mozorov, ktorý podľa obžalovanej vykonal skutky hanobenia na telách aj niektoré vraždy. Podľa slov Alinsky, všetky zavraždené telá údajne preniesli na “pohrebište” kde ich nechali hodené s nejakým odkazom pre políciu. Anastasia bola známa aj na sociálnych sieťach, kde svoje vraždy zverejňovala. Zavraždené osoby boli zvyčajne neplnoleté ženy. Spýtali sme sa doktora Garciu o danom prípade, rozhovor môžete vidieť nižšie:

Čo si myslíte o danom prípade?

Henry Garcia: Upřímně... zřejmě to, jež si musí myslet všichni. Řešíme zde sériového vraha, který si jako své oběti po několik měsíců vybíral mladé dívky... nejčastěji ve věkovém rozmezí 15 - 17let. Už to samotné je odporné, avšak zmíněná osoba jejich těla ještě různě hanobila a těmito činy se chlubila na sociální síti Iris místním občanům, navíc rodinám těchto dívek. Zde v soudní síni jste mohl vidět ukázku několika fotografií a část výslechu. Jisté uznáte, že toto samotné bylo absolutně proti všem zákonům lidskosti a přitom je to oproti celkovému spisu, který byl soudu prodložen minimum.

Aký máte názor na obžalovanú? Nemôže mať nejaké psychické poruchy?

Henry Garcia: Nejsem psycholog, abych mohl posoudit možnou poruchu o obžalované... tak či onak jak by případná porucha omlouvala dané činy? Ta osoba bere život mladým dívkám a ještě z toho má radost... a jak jste mohl vidět v přepisu výslechu, důvod zabití dívek.. "Protože jsem to tak cítila" ...  tohle je neomluvitelné jednání.

Myslíte si, že sudca po dlhšej dobe rozhodne o najvyššom možnom treste, treste smrti?

Henry Garcia: Těžko povědět... já osobně mohu  říci, že nejsem zastáncem, či příznivcem trestu smrti a i u vážných zločinců preferuji raději udání doživotí... toto je ovšem velmi specifický případ a myslím, že nikdo z nás by se nemohl podívat do očí rodinám zavražděných dívek s tím že... pachatelka, jež jim usmrtila dceru bude nadále žít, být jen omezený život v místním nápravném zařízení... zde je tedy tento trest skutečně přijatelný, ačkoli zmíněným rodinám jejich ztrátu nemůžeme nikdy jakkoli vynahradit.

Po prestávke, sudca doktor Levin vyniesol nasledujúci rozsudok: “A uděluje jí tímto nejvyšší absolutní trest dle zákona 47/2021” Týmto zakončil kapitolu seriálovej vrahyne, ktorá otriasla San Andreasom…


-V. Haleha


Powered by LeoSight IFS
LT~30

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
stokly

50Kč včera v 23:47

Dexyy

183Kč včera v 21:37

Reichard

170Kč včera v 15:01

Nejnovější uživatelé
leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024

dadapatrasova

Registrován 27.4.2024