Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

baladaaa


13.12.2022 21:36

Ahoj, 

myslím si, že bych měl začít od začátku a tím je představení mé osoby. Jmenuji se Jakub, brzo mi bude 17, tudíž je logický, že mi je teď 16.

Jsem spíše neutrální osobnosti, někdy i docela agresivní. Jsem poměrně náladový, někdo to už zná, že mě dokážou naštvat i maličkosti, hold to jinak nejde. Jinak jsem pohodový člověk, občas mi to nemyslí, ale to už je jiná kapitola. Ve škole se dá říct, že spím furt, jsem člověk, který se spánkem rovná medvědovi. Veškerý majetek, co vlastním, tak si platím z vlastní kapsy, nic mi nekupují rodiče, a tak je to dobře.

Studuji obor Kuchař / číšník. Obor studuji již druhým rokem, za tu dobu jsem se naučil spoustu věcí. Za mě bych řekl, že je to obor, který je poměrně ''lehký'', samozřejmě jak pro koho. Navštěvuji střední odborné učiliště v Rychnově nad Kněžnou, jeden týden praxe, jeden týden teorie (škola). Obor mě zaujal v 9té třídě, tak jsem si řekl, že to zkusím, očividně to chyba nebyla, obor mě baví a dost mě naplňuje.

Co se týče jiných koníčku, tak mezi ně patří; Poslech hudby, hraní her, posilování apod. Co se týče hudby, no.. Nebudu to tady nějak prodlužovat, mezi mé oblíbené žánry podle Spotify za rok 2022 patří hlavně CZ/SK Hip Hop, rap, další žánr je metal a rock, to se týká spíše starších písniček, hlavně 90's. Mezi nejoblíbenějšího umělce podle Spotify patří Renne Dang, jako další je hned Jay Diesel. Jay je pro některé ''no name'', jedná se spíše o tzv. ''starou školu'', ale stále ho hudba baví a naplňuje. Budou ho znát spíš ti, kteří poslouchají CZ rap mezi rokama 2003 - 2012. Mezi další oblíbené umělce patří Sodoma Gomora a Řezník. K tomu asi nic říkat nemusím.. Nebo snad jo? No.. Dobře, Sodomu už taky nějakou dobu poslouchám, zaměřují se spíše na žánr typu ''horrorcore''. poslouchat se to dá, ale každej na to má jinej názor, někdo kladnej, někdo zápornej, já to mám spíše kladný.

Co se týče sportů, no.. K tomu bych se radši nevyjadřoval, pouze posiluju. Baví mě to, být na tom počítači není moc dobrý.. Ale já jsem člověk typu ''neutrální''. 

Myslím si, že to bude vše, veškerý dotazy směřujte na můj Discord; baladaaa#0983, zodpovím na veškeré otázky.


Powered by LeoSight IFS
LT~20

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
AsiLucker

200Kč dnes v 11:29

Shawftty

87Kč dnes v 04:21

Shawftty

38Kč dnes v 04:16

Nejnovější uživatelé
Tomiooo

Registrován 29.4.2024

leonka231

Registrován 28.4.2024

BL4CKR0SE

Registrován 28.4.2024