Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[NÁVRH] Kopírka/velkotisk


dennyas

Hráč

7
14.12.2022 11:00

Ahoj,

mám takový návrh. Zdá se mi, že je na serveru nevyužitý potenciál knih. Samotného mě napadlo, že bych ze své postavy udělal třeba spisovatelku, nebo bych knihy zkrátka nějakým způsobem využil.

 

Situace: Napíšu knihu, kterou poté chci začít prodávat. Ale mám jen jednu kopii a jediná možnost, jak kopii udělat je tak, že koupím další knihu a budu pořád dělat CTRL-C CTRL-V jako tatar. Pro větší biznis nepraktické a nepříjemné.

 

Návrh na řešení: Nějakým způsobem zprovoznit velkotisk a nebo tisk sám o sobě. Napíšu knihu a poté budu mít možnost ji třeba víckrát vytisknout. Nedokážu skriptově poradit, jaká by byla nejlepší možnost, ale určitě si myslím, že jednoduché řešení půjde vymyslet v případě, že s tímto návrhem bude více lidí souhlasit.

Díky!

14.12.2022 16:46

Teoreticky by to mohlo být. Na starém Skimu jsme to už měli, ale při přesunu do Red County se to dalo pryč, protože to nikdo nevyužíval.


Powered by LeoSight IFS
LT~32