Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[CHYBA VE HŘE] Neviditelný zdroj vzteku


dennyas

Hráč

7
14.12.2022 11:29, naposledy upraveno 14.12.2022 11:31 uživatelem dennyas

Ahoj,

chtěl bych nahlásit chybu, kterou jsem před pár minutami viděl a pocítil. Název příspěvku jsem zadal takový, protože mě tato chyba šíleným způsobem naštvala (dokázal bych o tom sespsat 2 vulgární paragrafy) a netuším jestli je to chyba hry či skriptu, nicméně to tady napíšu.

Jel jsem kamionem štreku z letiště na poušti do Angel Pine tuším? No projel jsem Golden Gatem do San Fierra, stavil jsem se na tankovačku, vyjel jsem z benzinky a že projedu tunelem. Mezi mým nejvyšším bodem a stropem tunelu byla asi kilometrová mezera, takže nehrozilo, že bych byl na vině já. Prostě místa jak v holce z klubu.

Vjel jsem do tunelu a narazil jsem do něčeho neviditelného, které řeklo " Né Dennyáši, nepojedeš dál " a totálně mi zvelebil předek tahače a návěs odhodil 10 metrů bokem. Říkám si dobrý asi to je počasím, tak si návěs zase připojím zpátky a pokračuju v cestě. NE, v tom stejným bodě mě to opět odhodilo a s přijemným bonusem, kdy mi tahač začal hořet. Tahač tedy vybouchl a návěs po 45 vteřinách zmizel.

Níže přiložím fotodokumentaci mého vybuchlého stroje a mojí bezvládné postavy, která bez peněz (to už je můj problém) stojí v tunelu v San Fierru a rozhodně nemám náladu na to dobíhat do Las Venturas pro další stroj.

 

Shrnutí: Vjel jsem do toho tunelu, kde na mě čekal neviditelný objekt nebo nějaká neviditelná aura a odpinkla mě jak hopskulku

14.12.2022 11:42, odstraněno 14.12.2022 11:43 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

46
14.12.2022 11:52

Sledujte ty značky k sakru, nebo se naštvu a udělám z toho konečné řešení v podobě toho, že se ten tunel zablokuje a čus. A věřte mi, že jsem toho schopný, když jsem stál za blokací půlky mostu Carly Bridgesové. 

Soudruh

Hráč

16
14.12.2022 12:20

Já bych to vyřešil úplně jinak. Jelikož tam je neviditelná textura přes kterou kamionem neprojedeš. Dal bych tam objekt v podobě šafrované zábrany. Viz obrázek.

Snad to pochopíte 🤣


Powered by LeoSight IFS
LT~75

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo