Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Vánoce na sněhu? Sněhu se dočkáme již k patnáctému prosinci, tvrdí meteorologové


Holub

Hráč

46
15.12.2022 01:07

Vánoce na sněhu? Sněhu se dočkáme již k patnáctému prosinci, tvrdí meteorologové


Posledních pár dní nás zužují nižší teploty předznamenávajíc, že se již nacházíme v polovině prosince. A ačkoliv to nejbližší, co nám mohlo připomínat sníh bylo pár deštivých dní, meteorologové ze San Andreas News informují o tom, že zítřejším dnem dorazí k ostrovu San Andreas studená fronta. V souvislosti s tímto úkazem by se nám měl s největší pravděpodobností v následujících dnech ukázat stát San Andreas v bílém sněhovém kabátku. Očekávaná hloubka sněhu je cirka deset centimetrů a v souvislosti s touto skutečností důrazně doporučujeme řidičům přezout, pokud již tak neučinili, na zimní pneumatiky. Stejně tak dbejme vyšší opatrnosti - riziko náledí, především v nočních hodinách, může příjemnou noční procházku změnit v klouzání z jednoho konce ulice na druhý.
"Tímto snad již vstoupíme do krásného a idylického období vánoc pod sněžnou pokrývkou," odpověděl Steven Larrison, meteorolog San Andreas News Channel 2. Doufejme, že se tato prognóza vyplní a že se dočkáme svátků nejen v míru a v pohodě, ale také se správnou zimní idylkou.


-RB

 


Powered by LeoSight IFS
LT~35