Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na admina +členy PČR a MpP


ImGroot

Hráč

2
3.6.2020 19:26

Zdravím chci podat stížnost na supporta John Sandlerino ... Ignorace non-rp jednoho hráče od PČR přitom stál hned vedle něho ...Chci pak podat stížnost na Hráče Pavel Smith za non-rp nandání botičky + naschvál nandání botičky + zneužívání svojích práv tak že nám (HZS) chce furt odtahovat vozidla od stanice přitom stojíme vedle stanice a ne zavazíme na chodník .Vymlouvání a stále opakování zákona 361/2000 Sb[Zákon č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích (o silničním provozu)].. přitom HZS vozidla nestojí na chodníku ale vedle HZS stanice kde normální chodcům nezavazí (důkazy jsou  na fotkách)....Potom PČR a MpP si stěžují že mi stojíme před stanicí přitom MpP má svoje služební auto zaparkované na chodníku a nikdo jim nic neříká tak nechápu proč se do nás naváží.....Odtahují nám vozidla když nejsme přítomní (využívají toho)...A ještě abych se vrátil k hráči Pavlovi Smithovi tak mi dal botičku na auto i když jsem byl jako řidič vozidla přítomen...(v irl když je řidič přítomen a policie chce nasadit botičku na auto tak nesmí ,a má spíš naopak za úkol poprosit daného člověka/řidiče vozidla o vystvětlení proč parkuje na určitém místě..).zde jsou místa jak parkujeme+to šedé je chodník jde chodí chodci :)místo jak parkujeme často

misatorcz

Hráč

45
3.6.2020 20:29

Ic věc.

ImGroot

Hráč

2
3.6.2020 21:22

řeším to IC už přes 3 dny a ve hře mi řeknou ať napíšu na fórum a tady zase IC... tak si už vyberte tvl...

misatorcz

Hráč

45
3.6.2020 21:53

No vèc ohledně sandálky je ooc věc ohledně mp/pčr je ic. 

sandlerino

Hráč

39
3.6.2020 23:16

Ahoj, 

Co že jsem to udělal špatně?

4.6.2020 08:30

Ahoj, k botičkám... To že jsem ti ji nasadil když jsi u vozidla řeš IC, nasazování jsem RPil, samotný Sandleríno to viděl, pouze ty jsi mi nedal možnost dát příkaz já nasazení ( přes /me byla nasazena už )... To že jsi mi DMkoval auto viděl taky Sandleríno, takže nevím oč tu jde.. 

arciCZ

Hráč

32
4.6.2020 13:22

Ahoj, vše co jsi tam napsal je čistě a jen IC Věc. Z tohož důvodu se tato stížnost zamítá. Navíc k tomuto cituji:


"Chci pak podat stížnost na Hráče Pavel Smith za non-rp nandání botičky"


z přiloženích screenu nevidím že by se toho nějak dopustil.


Powered by LeoSight IFS
LT~78