Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Požár pobočky Ring King ve Fort Carsonu


Holub

Hráč

46
17.12.2022 01:30, naposledy upraveno 17.12.2022 02:15 uživatelem Holub

Požár pobočky Ring King ve Fort Carson


Večerem dne prosince toť čtrnáctého otřásla obcí nevídaná katastrofa. Oným večerem, konkrétně devatenáctou hodinou večerní, započal v kuchyni pobočky řetězce Ring King, konkrétně pobočky ve Fort Carsonu, požár. Ten, posléze, pojmul celou budovu za svou. Cirka deset minut od započetí požáru došlo na kontaktování Sboru skrze telefonát jednoho z obyvatel této jindy malebné a mírumilovné obce. S požárem bojovalo několik hasičů a to po dobu téměř jedné hodiny. Dle nám dostupných informací se personál dokázal z budovy včas evakuovat a v době příjezdu Sboru se již v budově nikdo nenacházel, tudiž jindy strastiplný a děsuplný scénář dopadl, v rámci možností, dobře.

Řetězec a zaměstnanci dané pobočky odmítli danou situaci komentovat a v tuhle chvíli očekáváme oficiální verdikt ze strany PR oddělení King Ring Donutery San Andreas. Dle nám dostupných informací došlo k požáru vlivem selhání jednoho z přístrojů. Otázkou momentálně zůstává, zda k závadě došlo vlivem zanedbané údržby, nebo vlivem technické závady daného zařízení.
Koblihárna je momentálně zabezpečená a v horizontu několika týdnů by se měla dočkat znovuotevření.

 


-RB


Powered by LeoSight IFS
LT~22