Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Střelba v El Coroně.


neznamy#8643

Smazaný účet

11
17.12.2022 22:10

Střelba v oblasti El Corona

Dne 12.12. času 22:19:47 Byla hlášena střelba z automatické zbraně v Los Santos v oblasti El Corona, která se už kdysi pyšnila jako nebezpečnou oblastí, plnou násilí, užíváním drog, přepadáváním.


Po hlášení bohužel nikdo z policejních složek nebyl dostupný, tedy na místě zůstala jen parta střelců a 2 zranění, kteří zmizeli hned po několika desítkách minut i se střelci, zmizelo také vozidlo, ve kterým se napadení nacházeli.

Civilisté co obydlují tuto oblast, popsali co slyšeli a co se událo.

Podle informací se jednalo o větší střet, kdy byly použity automatické zbraně jak bylo v hlášení potvrzeno.

Situace se postupem času uklidňovala, mezi patrolujícími vozidly šel opravdu strach a bylo to velice nebezpečné, hlavně pro civilní okolí.

 

Z fotografii lze poznat i po přiblížení pažbu, nejspíše se jedná o automatickou zbraň, ze které byla střelba provedena. Čím můžeme vidět partu neznámých osob, kteří se pohybují okolo zraněných, k tomu u vozidla které zmizelo.

 

(Neznámý muž a viditelná pažba)

(Neznámé osoby)


Nejsmutnější je na tom, že po sobě útočníci zanechali hodně, a tím je na mysli, poničené vozidla, zbytky vystřelených nábojů. Podle dostupných informací nikdo z civilistů zraněný nebyl.

Položme si teďka ještě jednu ale zásadní otázku.

Narůstá znovu kriminalita v této oblasti? či šlo o náhodný střet?

 

Za Red County News Walt.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~38