Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost o unban


ImNotMagnett

Hráč

13
19.12.2022 16:53

Zdravim,

timto prispevkem zadam o zkraceni banu pro me a pro uzivatele @jonaxg7
Long story short: ban na 150h za TrollRP, pravidlo 30.

Dneska jsem si ja a jonax rekli, ze si zahrajem na nasich cigan postavach. Klasicky jsme sprayovali a delali vse v ramci vhodneho RP. RPili jsme na benzince a nedaleko od benzinky zastavila PSA nejakou dodavku, tak jsme tam prisli a zacali se koukat na celou situaci z dalky. PSA nam potom rekli, at vypadnem, tak jsme odesli. Prisli jsme zpatky ale tedka k ty vile u policejniho radaru, takze docela daleko od toho PSA stopu, kde jsme sprayovali. Potom jsme sli zase okolo PSA, ale ne s umyslem, ze je budeme provokovat. 

Reknu to takhle: chapu pravidlo 30 z urcity miry, mohlo to vypadat jako cop provoking. Co ale nechapu je to Troll RP. Vsechno jsme rpili, jak jsem uz rikal, v ramci vhodneho RP. Cistili jsme nase spraycany lihem, nosili jsme rukavice, zandavali spraycany do tasky. Nesnazili jsme kohokoliv trollit, chovali jsme se tak, jak se cigani normalne chovaj, coz znamena pokrikovat lidi a vyvolavat zbytecne konflikty (no racist).

Timhle prispevkem se nesnazim rict, ze je ban nepravem, prosim o zkraceni banu, protoze to TrollRP mi prijde zbytecne.

21.12.2022 23:57

Ahoj, určitě to není na unban. Krom nesmyslného vyndání hasičáku jste pořád chodili kolem hlídky PSA a říkali pořád dokola totální kraviny. Postavy založený jen na trollení. Další skvělou věci bylo vyšplhání na střechu benzínky. Pokud chceš dělat takový kraviny, dělej si je se svým kamarádem někde dál od ostatních a uvidíme jak tě to bude pak bavit.


Powered by LeoSight IFS
LT~24