Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UB/zkrácení | NonRP fear @magovec 48hodin |


neznamy#4745

Smazaný účet

11
20.12.2022 18:20

Ahoj, touto žádostí bych si chtěl aspoň požádat o zkrácení trestu ačkoliv s délkou tak nějak souhlasím, a taktéž počítám že to bude jen k smíchu..

Za co jsem dostal ban?

Částečné vysvětlení:

Tak jak bych začal... Začalo to vlastně uplně nevinně, skoro každý den jdu do dolů těžit suroviny, vše v pořádku ale najednou, v čase 16:56:22 na mě zhruba z dálky 12 metrů zařval nějaký mafián capslockem "NA ZEM".. (( chtěl bych se mu omluvit jestli jsem ho těch 8 sekund nějak zdržel ale potřeboval jsem rychle dořešit soukromou věc )... Hned co to šlo jsem mu odpověděl, no respektivě na něj zařval že klid, myšleno ať nestřílí, popošel jsem malinký krůček dozadu jelikož náš zmiňovaný mafián stál za nějakou nerovností v těch dolech tak jsem na to byl lépe co se týče prostoru na střílení.. Jelikož jsem byl taky ozbrojený nějakou tou bouchačkou, využil jsem tedy času a zaRPil jsem si pomalý a nenápadný vytažení mé pistole po mé pravé ruce, jelikož jsem stál levou stranou k zmiňovanému mafiánovi, tak to mohlo být hezky maskovaný [ ( až na to že vůbec ) Dle mé paměti si myslím že jsem byl k němu levou stranou ].. No, jelikož moje reflexy jsou na bodu mrazu, pistol jsem tedy stihl vytáhnout o sekundu déle, náš zmiňovaný mafián asi zamrzl ( nechci ho nazývat mafiánem ale k takovým lidem asi nejde říkat jinak ).. A začala akce takzvaná S2K, první rána hlava, druhá, hruď, hned po skončení této akce jako v Battlefieldu jsem okamžitě začal psát příkaz /injhistory abych si napsal status dle mého zranění, ihned po dramatické střelbě jsem na místo zavolal své kolegy (( respektivě kamarády z firmy )) doložím klidně log jen tam je frekvence a jako každý jiný, nechci aby se to zmetilo, ihned po příjezdů kolegů mi jeden z nich dal obvaz jelikož jsem důkladně popsal že mě postřelil nějakej člověk, vzal jsem tedy obvaz, a jak lachtan jsem si tu ruku RPčkově obvázal samozřejmě, tak jsem tedy s pomocí chůze /injured došel k autu mého kamaráda a snažili jsme se odjet do bezpečí, než jsme však dojeli, dostal jsem ban.

(( Hned sem doložím log o tom, jak krátce tato akce probíhala ))

Omluva hráčovi a magovcovi: 

Tenhle odstavec je věnovaný speciálně pro toho hráče a @magovec

Chtěl bych se omluvit hráčovi jestli jsem ho kvůli mým reflexům na bodu mrazu ošidil o glock.. 

Chtěl bych se omluvit hlavně @magovec že tuhle akci musel řešit a že jsem ho třeba zdržel při hraní a tak

Přídavek AKA vylepšení omluvy pro hráče při jeho nepovedené akci:

Samozřejmě si do budoucna seženeš nový a nebo nejlépe žádný protože nechceme aby si kazil hru ostatním, jako třeba trošku si zkazil mně... ((ale jelikož nemám rád mafiány co okrádají např. kamiony apod., tak jsem sním zamával trošku jinak))

Závěr:

Berte tuhle žádost s nadhledem, taky si z toho sám dělám srandu ačkoliv je to i smutné jelikož jsem to mohl udělat i lépe, ale jak se říká, co se stalo, stalo se.. Budu rád aspoň o zkrácení avšak jak jsem uvedl na začátku této žádosti, tak nějak počítám stím, že to bude pro srandu a zamítne se to.. Přeji vám krásné svátky, Čau!


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
2609 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
Bzinkia

160Kč včera v 21:21

marekvoe

200Kč včera v 18:32

Darkoun03

290Kč včera v 16:23

Nejnovější uživatelé
Stepsik

Registrován 1.5.2024

Matulka

Registrován 1.5.2024

Karolinka2000

Registrován 1.5.2024