Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

UB/zkrácení |Nedostatečné Injuries @Phobios 10 Hodin |


neznamy#5854

Smazaný účet

5
21.12.2022 15:55, naposledy upraveno 21.12.2022 15:59 uživatelem neznamy#5854

Ahoj, tímto bych chtěl požádat o unban či zkrácení trestu ačkoliv s délkou tak nějak nesouhlasím, a taktéž počítám s tím že tato moje žádost bude jen k smíchu.
Za co jsem dostal ban?

Částečné vysvětlení:
Tak nevím jak bych začal... Začalo to vlastně uplně nevinně jel jsem pouze za kamionem jako doprovod následně jsem v SF tunelu chtěl předjet ten kamion přibližný čas... 12:48 a jak jsem se rozhodl ho zrovna přijet v tu ránu se vyřítil Ford Raptor který jsem neviděl jelikož přes kamion nebylo nic vidět. No následně jsem zarpil injuries (Naražená LHK, Krev z nosu, Odřenina od pásu na krku) Byl to takový menší ťukanec bych řekl... Následně dva lidi co byly u té nehody mě nějak základně ošetřili a já jsem si řekl že si sám dojedu do nemocnice že se mi nechce čekat na druhou sanitku a hned jak jsem dojel tak v té nemocnici jsem už lehl na lůžko a následně mi přiletěl pan od @Phobios. Tož vše nevím jak dále to vysvětlit.




Omluva Hráčovi a Phobiosovi:
Tenhle odstavec věnuji Hráčovi a @Phobios
Chtěl bych se omluvit jak hráčovi tak i @Phobios omlouvám se za to že jsem ten kamion předjížděl a že jsem vám způsobil jak škody na autě tak na vašem IC životě.

Závěr:
Berte tuhle žádost s nadhledem, hold se kamion v zatačce ještě k tomu v tunelu nevyplácí z toho jsem se již ponaučil a ponaučil jsem se i z mých INJ...
Omlouvám se za snímky velké jak něco... ale hold to neumím fotit. A také za kvalitu.
A děkuji i @neznamy#4745 za inspiraci z jeho omluvy. :)

Přeji vám krásné svátky, Ahoj!

21.12.2022 17:38

Ahoj,

Nom ono nebyl to zrovna malý naráz, my jsme v danou chvíli jeli něco kolem 150km/h což určitě není malá rychlost, při čelním střetu se rychlosti násobí. Tvé injuries v tomto případě byli dle mého názoru dosti chabé. Tudíž jsem ti poté co jsi odjel od nehody udělil ban za nedostatečné injuries. 

Tu část s tou omluvou že jsi mi způsobil ic problémy a škodu bych sem netahal a nechal to v IC.

Jinak tvojí omluvu přijímám, žádost je napsána pěkně a já ti uděluji unban, nyní můžeš do hry, měj se hezky.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~30