Dobry den, dnes som dostal ban.
Popis banu:
takže dnes som održal ban na 8 h z dovodu nonrp drivingu a non rp inj, Išlo vlastne o to že prve som utiekal 2 bengam ktorym som usepšne utiekol potom som sa išiel skryt na letisko a tam bol @Rataj šiel okamžite zamnou po nejak 100 metorv som sa rozhdol že mu zastavim, vystupil von a mal v ruce zbran, kedže som sa ic zlakol tak začal som mu unikat dostal som sa na skalu nebo niekde ale mal som offroad auto z tej skaly som spadol dole z autom takže porušil som tim non rp driving a non rp inj.
moju chybu si uznavam toto bol moj prvy ban a kedže teraz som doma a chcel by som investovat čo najviac času do skima.
dakujem za pozornost @Rataj
Dobry den, dnes som dostal ban.
Popis banu:
takže dnes som održal ban na 8 h z dovodu nonrp drivingu a non rp inj, Išlo vlastne o to že prve som utiekal 2 bengam ktorym som usepšne utiekol potom som sa išiel skryt na letisko a tam bol [user:1] šiel okamžite zamnou po nejak 100 metorv som sa rozhdol že mu zastavim, vystupil von a mal v ruce zbran, kedže som sa ic zlakol tak začal som mu unikat dostal som sa na skalu nebo niekde ale mal som offroad auto z tej skaly som spadol dole z autom takže porušil som tim non rp driving a non rp inj.
moju chybu si uznavam toto bol moj prvy ban a kedže teraz som doma a chcel by som investovat čo najviac času do skima.
dakujem za pozornost [user:1]