Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Chlebíkovo představení


chlebyy

Hráč

17
24.12.2022 02:45

Zdravím všechny, kteří se rozhodli kliknout na tenhle příspěvek.

Takže abych nějak začal. Na portálu Leosight se jmenuji chlebyy a je mi 15 let. Spoustu lidí mi říká prostě "chlebe" nebo "chlebíku". Jméno, pod kterým mě zná jen menšina lidí je David. Pocházím ze středočeského kraje. Podrobněji z okresu Mělník. Už nějakým tím pátým rokem se věnuji Airsoftu, avšak né zcela aktivně. Každým rokem jezdím na dětské tábory, kde se díky mým zkušenostem a aktivitou pomalu dostávám na "pozici" vedoucího. Na tábory jezdím vlastně od doby, co jsem nastupoval do první třídy, což znamená, že teďka to bude deset let od mého prvního tábora.  Jedna z mých oblíbených aktivit ve volném čase je momentálně hraní her. Jelikož mám slabý noťas, tak si většinu her nezahraju s pohodovým zážitkem, anebo si je nezahraju vůbec. Ale i přesto si rád vychutnávám např. Minecraft, LoLko a především naše oblíbené Skimo. Také chodím rád sám nebo s přáteli po večerech ven. Ven chodím raději v noci, protože mi to krásně pročistí hlavu.

Jelikož tu je většina lidí ze Skima a já jsem tak nudný, že o sobě nemám téměř co říct, tak bych rád řekl, jak jsem se dostal na Skimo a jak to se mnou celou dobu probíhalo. Kdysi jsem strašně toužil po herním zážitku z nějakého real life RP. Hrával jsem na několika serverech v Unturnedu. Zde byly samé děti, a bylo to spíše PvP, než RP. Poté jsem se na mém noťasu intenzivně pokoušel nastavit FiveM tak, aby mi místo tří FPS jelo aspoň na patnáct. To se mi ovšem s potato grafikou nepovedlo, a tak jsem to pomalu začal vzdávat. Jednoho dne jsem na instagramové storce narazil na text s fotkou, který vypadal nějak takhle: "Připoj se na discord a začni s náma RPit na Skimu!" + fotka ARTů. Tohle mi dalo takovou menší naději, a tak jsem to šel zkusit. Vše jsem nainstaloval, zprovoznil a zaregistroval se. Vzpomínám si, že jsem se napojil, a hned po 5ti minutách se mě pokoušeli okrást nějací hráči na motorce. To jsem nějak přežil a stále jsem měl snahu začít RPit. Nechal jsem se zaučit, čímž jsem prošel krásně a následně se mohlo jít na věc. začal jsem jezdit delivery na motorce, a po "tvrdý dřině", jsem si mohl konečně koupit BMW 520i. V tomto autě jsem se projížděl, až jsem dojel k Pizzérii v Montgomery. Stál tam nějaký hráč s kloboukem, a já se do localOOC začal ptát, jak to tu chodí. Po chvíli mi řekl, že je důležité se seznamovat s lidmi. Já neváhal ani chvíli, a pustil jsem se do akce. Začal jsem se s ním bavit v IC chatu, a tím to teprve začalo. Po nějaké době jsme si udělali vlastní frakci, a já se snažil RPil co nejlépe... Prostě abych tuto (pro někoho) nezajímavou část ukončil, tak nyní mám na skimu +-900hodin a stále se snažím zlepšovat v RP, což se mi daří.. Nebudu to tu víc rozepisovat, protože bych o tom mohl napsat celou slohovku. Takže kdyby se se mnou chtěl někdo seznámit a pokecat, tak jsem dost často na TSku. Discord mám v biu.

Každopádně bych chtěl poděkovat makovcovi, že mě naučil RPit a že se mnou stále RPí. <3


Unavený chlebík, který se rozhodl o sobě něco napsat ve tři hodiny ráno se s vámi loučí a přeje pěkně prožité a pohodové svátky! 😁✌


Powered by LeoSight IFS
LT~25

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo