Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

(Po)Vánoční focení 2022 📸🎄


25.12.2022 15:59

Protože nám to minulý rok nevyšlo, rozhodl jsem se letos vzít věci do vlastních rukou a rád bych vás tímto všechny pozval na menší událost, kterou si jistě mnoho z vás pamatuje z minulých let.

Byl bych tedy rád, kdybychom se sešli na serveru 26. prosince (tedy zítra) v 19 hodin, kde si uděláme společnou fotku u stromečku v Montgomery. Stejně tak budu rád, když tento příspěvek budete sdílet mezi všechny kamarády, ať se nás tam sejde co nejvíc!

Za účast na eventu odměny dávat sice nebudeme, myslím si však, že těch pár fotek pro nás všechny může mít daleko větší hodnotu, když se na ně za nějakou dobu podíváme a zavzpomínáme si. A kdo ví, třeba z toho i letos uděláme další známku. 💫

Jen bych vás chtěl moc poprosit, ať se během celého eventu zdržíte vyvolávání konfliktů a trollení, mazat se s vámi nebudu a pokud budete dělat něco, co dělat nemáte, na server se podíváte nejdřív příští rok. 😉

26.12.2022 22:06

Díky všem za účast, tak zase za rok!


Powered by LeoSight IFS
LT~74