Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o alespoň ZKRÁCENÍ BANU |NonRP Driving, NonRP Injuries, Odpojení z RP AKCE, Zero Tolerance @magovec 72 hodin |

neznamy#5854

Smazaný účet

5
25.12.2022 16:24

Ahoj, ačkoliv nerad tak touhle žádostí bych chtěl požádat o zkrácení banu pokud mi ho nezkrátíte chápu to.
Za co jsem dostal ban?

Nějaké to vysvětlení:

Začalo to tak že jsem se rozhodl že půjdu zkusit převoz zbraní naložil jsem si plný inventář i plné auto. Následně tam dojelo jedno PSA SUV Vozidlo s policistou s IC jménem Jacob_Handerson následně nastal menší ťukanec do mě zarpil jsem že jsem se bouchl do hlavy o volant napsal jsem si status a následně jsem začal ujíždět to se mi po několika minutách povedlo tak po pár minutách schovávání se v jedné vesničce v Las Venturas jsem se rozhodl že pojedu k výkupu zbraní tam jsem následně prodal skoro všechny zbyly mi pouze 3 v inventáři když v tu ránu se přiřítila PSA Audina kterou se mi podařilo nějak objet abych vyjel pryč následně začala přibližně 10-15 minutová naháněčka po asi 10 minutách jsem si všiml že mi dochází benzín. Tak hold po pár minutách toho co jsem si toho všiml tak už mi dojelo auto tak jsem se vydal na útěk pěšky. Po čas skoro celé naháněčky jsem telefonoval s člověkem který mi řekl že když budu mít nějaké problémy že mu mám zavolat že mi pomůže ale bhoužel nedojel tak jsem musel utíkat no. A to asi vše pro toto vysvětlení.

Omluva hráčům i magovcovi:
Omlouvám se za to co jsem vše porušil a uvědomuji si že jsem udělal strašnou blbost hold prostě jsem deb*l

Závěr:

No prostě jsem zazmatkoval vůbec jsem nevěděl co jelikož pokaždé co ujíždím Policii tak jsem uplně vyklepanej a berte tuhle žádost s nadhledem. Fakt nevím co jsem dál napsat

Přeji hezky prožité svátky a ať se vám daří.

25.12.2022 17:02, odstraněno 25.12.2022 17:04 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem