Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNpermu - SovietDog


Opilejdavid

Hráč

4
25.12.2022 17:07

Dobrý den byl bych rád o sundaní permy chápu že jsem dostal několikrát BAN ale myslím si že jsme se polepšil Ban jsem vedšinou dostal za to že jsme uplně nebyl v RP zkušený a nechápal jsem moc pojem RP ale teď si myslím že si zasloužím poslední šanci Několikrát jsem si přečítal pravidla a erpil jsem i na jiných serverech abych se zdokonaloval v RP a za co jsem dostal permu už vůbec nechápu je to už možná 7mesiců dozadu a uvědomuji si že jsem nekolikrát jezdil jako hovado bouchal jsem lidi jen tak nebo do aut ale to už me davno přešlo nebaví mě trollit lidi a ani me nebaví dělat ze sebe debílka takže bych byl moc moc rád za unpermu nikd eme nebaví tak erpit jako na skimu je tam super AT hraje tam nekolik lidí a má to normální ekonomiku. A když jsou ty vánoce tak si myslím že se má odpouštět a davat šance. Přeji všem Příjemné vánoční svátky a klid s rodinou.
S pozdravem David.🎅❤

29.12.2022 13:30

Máš 28 banu a z toho všeho jednu permu. Myslím si že šanci jsi měl víc než dost si to uvědomit, porozumět pravidlům a naučit se je ovládat. Takže ti ban zůstane. Bohužel.


Powered by LeoSight IFS
LT~19