Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žiadosť o unperma


Milanecko

Hráč

2
25.12.2022 20:50

Zdravim píšem si o unperma na skimo RP

DOVOD PERMY: nadavanie ooc, asspuling ,

pravidlo Č.7 , Č.27.

Vyjadrenie: čo k tomu povedať proste som porušil dane pravidla ktoré sa určili, mám problemi z nervami Takze sa ospravedlňujem za tu neplechu.

 

 

Opsravedlnenie: ospravedlňujem sa za všetko čo som urobil za všetky chybí ktoré som narobil ponaucil som sa na svojej chybe už sa to nestane budem sa snažiť byt lepsi.

 
nieco k perme: rad by som si zahral ako darcek z kamošmi na skime ako vzdicky, zase by som chcel hrať skimo 24/7 a erpil z novimy ľuďmi a spoznávať sa z ľuďmi a robiť kamarátstva ako som to robil ešte keď som nemal permu. 

vopred ďakujem za odpoved @SovietDog 

 

z pozdravom Milanecko 

29.12.2022 12:48

Historii máš přes 30 banu a abychom byli přesnější tak 33. Potom tady je ta věc že jsi se během banu dostal na server a začala mi spamovat vulgární PMka ve hře za jeden ze svých učtu co jsi měl a co nejspíš ještě stále máš. A to že se omlouváš je pěkné ale nijak to neodčiní to co jsi udělal a důvod že si chceš zahrát není vůbec dobrý. Takže za mě ne. Ban ti stále zůstává.


Powered by LeoSight IFS
LT~19