Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Problém s hráčem Glukhov Sergei.


hnus8

Hráč

6
25.12.2022 21:33, naposledy upraveno 25.12.2022 21:40 uživatelem hnus8

Zdravím, chci podat nahlásit hráče Glukhov_Sergei už před tím s ním byli problémy a teď co přišel na server, tak je to snad ještě horší jak před tím. Nicméně abych se do stal k věci, šlo o to, že jsme si dohodli místo kde jsi promluvíme o práci, mluvili jsme spolu, nakonec jsme se nedohodli a po tom co jsme se s kolegou rozhodli odejít po nás vystřelil, mě zabil a kolega ho přejel, to vám bohužel ukázat nemohu, ale výstřel vám ukázat mohu pomocí logů, nemám dobrou zkušenost z minula s tímto hráčem, ale chtěl jsem to s ním zkusit, dát mu druhou šanci, ale po tomto incidentu s ním nechci mít nic společnýho, díky za přečtění a přeji hezký zbytek dne.

 

logy: https://leosight.cz/logs/EN0FFPWbj8

25.12.2022 23:51

Děkujeme za nahlášení hráče. Osobně se tím budu zabývat a pokud opravdu došlo k porušení pravidla, tak hráč bude potrestán. Pokud by jsi mi k tomu ještě chtěl něco dodat, tak mi napiš na discordu do soukromých zpráv.


Powered by LeoSight IFS
LT~21