Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban

26.12.2022 00:20

Žádost o Unban

Zdravím , dne 25.12. v čase 23:47 ---------) Jsem byl zabanován za porušení pravidel Zdravého Rozumu , Trash RP.

Ačkoliv jsem si celý můj chod ve hře začal zaznamenávat, jsem schopný doložit záznam z doby kdy jsem RPil

Zde zasílám link : úryvek z videa není úplný z důvodu velké velikosti , na záznamu jsou vystřiženy heslovitě ty klíčové střihy zda administrátor bude chtít celý klip není problém.  https://youtu.be/OTmKYKw3M9Q

Abych se nějak vyjádřil k mému banu ; Od mého Unbanování jsem se začal chovat poměrně adekvátně , taktéž jsem si začal dávat pozor na všechny případné srážky či RP akce. Nechci aby to znělo nějak špatně ale ;myslím; si že jsem v tomto případě nic tak "strašného neporušil" . Jak jsem zaznamenal na záznamu tak jsem byl přítomen u hráčů Kolpanek a Killer14, v době řešení nějakého porušení pravidel ze strany PSA  jsme si v klídečku kecali a dělali srandičky před bankou.

Co mě napadá za co jsem dostal ban? ; Myslím si že přijetí před banku která byla vykradena asi nebyl nejlepší nápad .

Tato žádost je určena pro :  @Holysek