Ahoj...
"Idem tvrdit své"... Áno beriem to, že som bol v Mafii a, že je to riziko povolania, no poďme k veci...
Prišiel som ja zo svojou Audi, a dvaja kupci z "našej mafie", ktorý išli vymeniť niekoľko zbraní za moju Audi. Takzvaný výmenný obchod. Prišli sme tam, a ako vidíte na obrázku číslo jedna vytiahol som papiere od vozidla... Áno... vidíte správne auto je už prepísané na Josha. Prečo? dostaneme sa k tomu potom. Vyťahoval som papiere a predajnú zmluvu. Čo si myslím, že je stredo bodom pozornosti pri mojom tvrdení... Vozidlo som síce prepísal, ale dôvod prečo som ho prepísal bola nechcenosť adminov povoliť mi /tempsell... Tak som to musel zobrať takto, že som to prepísal tam... (napísal som mu PM, že vozidlo nieje tvoje len som ho prepísal tu vzhľadom, že nemám tempsell), ďalej tam je kúpna zmluva. Napriek tomu, že som sa ho pýtal taktiež do PM či sa nechce opýtať na Kupnú zmluvu (nedal som to hneď takto, že či sa nechce pozrieť čo to obnáša). Ale takým skritým vnemom som mu to napísal. Prišla mi PM "HRAJ IC". Oukej, tak som si myslel, že vie čo tam je a ide sa na vec. (Mohla ho táto kúpna zmluva aj "SCAMnúť", preto som písal PM). V kupnej zmluve bolo napísané: "Po predaní zbraní, a po vysadení na vopred určené miesto, kde sa predajca podpíše bude vozidlo predané". Ako si môžete všimnúť zmluva je podpísaná len pánom kupcom... Čiže v podstate vozidlo nieje jeho... kľúče od toho nemal, ale ja tiež nie keďže som ho musel OOC prepísať nakoľko admini mi nechceli dať tempsell... myslel som, že mi to nechá naštartované... a, že pôjdeme každý tým čo sme prišli... nastúpil som omylom G-čkom, a šiel na Facebook, keďže mi napísal istý pán, ohľadom grafiky. Než som sa vrátil, tak som videl... ako ideme OffRoad s Nízkymi autami ( Klik pre obrázok) !... no okej... Ak to sledoval admin, tak by som povedal, že tým kopcom by zničili minimálne olejovú vaňu, a výhovorka, že ako tam mal vojsť je na zlom miesto keďže je tam ešte jedna a to lepšia cesta... Ak sme to hrali v súlade s RP, tam by sme to zastavili... Ale pokračovali sme ďalej, ako keby sa nechumelilo... Prišlo mi divné, že v statuse majú M4ku, a AK, ale tú zbraň nevytiahli, ani pritom čo ma buchol do hlavy pažbou. Mal ju vôbec? Teraz ju už môže mať... vtedy ju mať nemusel... Išli ma okradať, no a tu si písal, že ste čakali, že som sa odpojil... myslíš si, že by som sa odpojil len, tak ak som niekomu dal skoro všetko? Ak by som to chcel odpojiť spravím to hneď... Dal som im kľúče od aut, etc... a skočil mi Blue screen a následne zhasol PC... No a nechcel naštartovať. Stalo sa mi pár krát, že mi odišla Základná doska... Tak som to spravil, až po 45min... kým počítač vychladol. Bol som rád, že sa zapol.
Ak si stále myslíte, že som to vypol zámerne, mám pár svedkov, ktorý síce hrali inú hru, ale boli so mnou na Teamspeaku... a vyhodilo im to hlášku z TS. Pravdu povediac vozidlo nemá byť prepísané na neho... Žiadam ťa už keď to tu riešime, a keďže si tu dal aj tie screeny, tak si to pozri, a žiadam ťa, aby si vozidlo zmazal! Nakoľko na tento server, sa vrátiť nehodlám... Ak tu vravíš, že si hľadel a dozeral na RP, tak prečo si mi nedal tempsell, pritom som ho pýtal aj do Localu: "Nemám tempsell, musím ti to prepísať tu." Prešli sme nejaký kopec, ktorý bežne s takýmito autami nejdeš, atď...
Nemyslel som si, že sa zachováš takto, bez vypočutia druhej strany... A spravíš zo mňa idiota. Síce nádej o vypočutie tam bola, ale tú som musel spraviť ja, aj tak si ma nevypočul... Dokonca som ťa priviedol na MTA zo SAMP, dokonca aj na Skimo som ťa priviedol, ale pravdu si povedzme... Sklamal si ma!
Ahoj...
"Idem tvrdit své"... Áno beriem to, že som bol v Mafii a, že je to riziko povolania, no poďme k veci...
Prišiel som ja zo svojou Audi, a dvaja kupci z "našej mafie", ktorý išli vymeniť niekoľko zbraní za moju Audi. Takzvaný výmenný obchod. Prišli sme tam, a ako vidíte na obrázku číslo jedna vytiahol som papiere od vozidla... Áno... vidíte správne auto je už prepísané na Josha. Prečo? dostaneme sa k tomu potom. Vyťahoval som papiere a **predajnú zmluvu**. Čo si myslím, že je stredo bodom pozornosti pri mojom tvrdení... Vozidlo som síce prepísal, ale dôvod prečo som ho prepísal bola nechcenosť adminov povoliť mi /tempsell... Tak som to musel zobrať takto, že som to prepísal tam... (napísal som mu PM, že vozidlo nieje tvoje len som ho prepísal tu vzhľadom, že nemám tempsell), ďalej tam je kúpna zmluva. Napriek tomu, že som sa ho pýtal taktiež do PM či sa nechce opýtať na Kupnú zmluvu (nedal som to hneď takto, že či sa nechce pozrieť čo to obnáša). Ale takým skritým vnemom som mu to napísal. Prišla mi PM "HRAJ IC". Oukej, tak som si myslel, že vie čo tam je a ide sa na vec. (Mohla ho táto kúpna zmluva aj "SCAMnúť", preto som písal PM). V kupnej zmluve bolo napísané: "Po predaní zbraní, a po vysadení na vopred určené miesto, kde sa predajca podpíše bude vozidlo predané". Ako si môžete všimnúť zmluva je podpísaná len pánom kupcom... Čiže v podstate vozidlo nieje jeho... kľúče od toho nemal, ale ja tiež nie keďže som ho musel OOC prepísať nakoľko admini mi nechceli dať tempsell... myslel som, že mi to nechá naštartované... a, že pôjdeme každý tým čo sme prišli... nastúpil som omylom G-čkom, a šiel na Facebook, keďže mi napísal istý pán, ohľadom grafiky. Než som sa vrátil, tak som videl... ako ideme OffRoad s Nízkymi autami [**( Klik pre obrázok)**](https://imgur.com/a/MQIGl4c) !... no okej... Ak to sledoval admin, tak by som povedal, že tým kopcom by zničili minimálne olejovú vaňu, a výhovorka, že ako tam mal vojsť je na zlom miesto keďže je tam ešte jedna a to lepšia cesta... Ak sme to hrali v súlade s RP, tam by sme to zastavili... Ale pokračovali sme ďalej, ako keby sa nechumelilo... Prišlo mi divné, že v statuse majú M4ku, a AK, ale tú zbraň nevytiahli, ani pritom čo ma buchol do hlavy pažbou. Mal ju vôbec? Teraz ju už môže mať... vtedy ju mať nemusel... Išli ma okradať, no a tu si písal, že ste čakali, že som sa odpojil... myslíš si, že by som sa odpojil len, tak ak som niekomu dal skoro všetko? Ak by som to chcel odpojiť spravím to hneď... Dal som im kľúče od aut, etc... a skočil mi Blue screen a následne zhasol PC... No a nechcel naštartovať. Stalo sa mi pár krát, že mi odišla Základná doska... Tak som to spravil, až po 45min... kým počítač vychladol. Bol som rád, že sa zapol.
Ak si stále myslíte, že som to vypol zámerne, mám pár svedkov, ktorý síce hrali inú hru, ale boli so mnou na Teamspeaku... a vyhodilo im to hlášku z TS. Pravdu povediac vozidlo nemá byť prepísané na neho... Žiadam ťa už keď to tu riešime, a keďže si tu dal aj tie screeny, tak si to pozri, a žiadam ťa, aby si vozidlo zmazal! Nakoľko na tento server, sa vrátiť nehodlám... Ak tu vravíš, že si hľadel a dozeral na RP, tak prečo si mi nedal tempsell, pritom som ho pýtal aj do Localu: "Nemám tempsell, musím ti to prepísať tu." Prešli sme nejaký kopec, ktorý bežne s takýmito autami nejdeš, atď...
Nemyslel som si, že sa zachováš takto, bez vypočutia druhej strany... A spravíš zo mňa idiota. Síce nádej o vypočutie tam bola, ale tú som musel spraviť ja, aj tak si ma nevypočul... Dokonca som ťa priviedol na MTA zo SAMP, dokonca aj na Skimo som ťa priviedol, ale pravdu si povedzme... Sklamal si ma!