Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Poslední žádost o unban.


28.12.2022 12:10

   Žádost o Unpermu 👉👈


                                     Zdravím 22.8. 2022 jsem dostal permanentní ban od administrátora @Phobios .

                                                            A chtěl bych objasnit situaci.Chtěl jsem tehdy rpit PSA a moc jsem neuměl RPit Policii tak jsem zastavil na chodníku člena PSA a začal jsem mu psát v ooc chatu že mám pro něj nabídku o tom že by sme si vymělili účty.Ale v tý době jsem si neuvědomoval co jsem provedl,poté na mně hráč podal report a asi 5 minut na to jsem dostal ban.Je to moje druhá perma a fakt mě už nebaví porušovat pravidla a nehci furt všude dostávat permy.Skimo mi do života přineslo hodně skušeností s RP,a hodně mi to přineslo kamarádů do života jak IC tak IRL.Taktéž se chci omluvit hráčovy a celému Admin Týmu a svojí chybu prižnávám a byl bych rád o unban na ty vánoce

                                                                       Proč bych měl dostat unban? ✌️

                       
                                                            Uvědomil jsem si svojí chybu a lituji svého rozhodnutí a kdybych dostal unban tak by na mne už nebyl žádny report.A když už jsou ty vánoce tak by to pro mně byl nejlepší dárek o vás.

                                                                                           Závěr 💩
 
                                                                            
Omlouvám se všem lidem kterým jsem pokazil RPčko omlouvám se neuvědomoval jsem si co dělám a prostě jsem byl hloupej a omlouvám se moc za to co jsem všechno způsobil.


                      Příkládám screen banu:         @Phobios

28.12.2022 12:46
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
28.12.2022 13:17

Ahoj,

Stačí si napsat jednu žádost, né psát další hned poté co ti jí zamítnu. A s tím co si zde předvedl vidím, že by byla nyní chyba tě pustit do hry. Zkus si nějakou chvíli počkat, zamyslet se nad sebou a nad svým chováním.

Žádost o unban zamítám.

Přeji ti hezký den a šťastný nový rok.


Powered by LeoSight IFS
LT~34