Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nahlášení hráče PSA hráčů- Jackson Nolan a Kewyn Mayers


neznamy#9198

Smazaný účet

13
28.12.2022 21:25, naposledy upraveno 28.12.2022 21:28 uživatelem neznamy#9198

Tímto bych chtěl nahlásit PSA  Jackson Nolan a Kewyn Mayers, s kterými jsme měli dnes RP akci neboli banku.(@Puding)

Takže začalo to tak že jsme všichni zaujali své místa a začali jsme vrtat v bance no tu nebyl žádný problém ale postupně tam začali přijíždět psa s tím taktéž není žádný problém, ale jedna osoba od nás chtěla začít vyjednávat no tak jsme začali vyjednávat a po chvilce kolega začal hlásit že jde PSA do banky ze předu, a následně osoba od nás která byla v bance tak začala křičet pomoc, z důvodu protože nevíme jestli PSA nezačnou zase střílet, když někoho uvidí v bance a pak se stalo následně tohle že pán Jackson Nolan šel z boku banky asi tak 10 vteřin tam chodil jak splašená slepice za bankou a nevěděl kam jít a pak když jsem na to začal reagovat já na ten zvuk z vysílačky pomoc tak jsem dojel do zadní uličky a následně jsem začal střílet po PSA Jackson Nolan který následně dostal PK, ale i přes to jsi dal Panic Button což jde vidět zde a po chvilce se ozvali další výstřely na které reagoval kolega který zastřelil pana Mayerse, protože pán Mayers se očividně nebojí jít do banky sám mezi tím co vyjednává (to jde vidět zde)u banky ze předu, následně Mayers taktéž dostal PK.

 

Závěr: Mým závěrem je, aby se na to podíval znova admin a zvážil i chybu ze strany PSA a pokud by to tak bylo, tak je taky nějak potrestat.

A předem se omlouvám moc nevím jak se rozepsat a popsat to stručně

S pozdravem f1lip004

 

lolcz

Hráč

36
28.12.2022 21:58

Uvádíš "ale i přes to jsi dal Panic Button" což není pravda, protože jej dal Mayers.. Uvádíš vyjednávání, ale rozstříleli jste policistu na pět kousků. Co má Admin tedy trestat? 

Díky

28.12.2022 21:59, naposledy upraveno 28.12.2022 22:14 uživatelem Krjuckov

Abych lehce zareagoval, tak panic button jsem ani nestihl dopsat. Stačí se naučit číst Policista Mayers je v ohrožení. Já napsal panicbutto a pak jsem to ani neodeslal. Takže asi tak :). 

Za druhý bych velice rád veděl od koho máš to video když jsem ho poslal Adminovi + členům PSA. 

Za třetí mohu dát dalších X videíí kde jste zrovna vy a vždy začnete střílet jako první. 

Za čtvrtý ano pobíhal jsem tam muže se každý na video podívat je to tam i naspané chtěl jsem být mimo dostřel Vás, kteří hned střílejí poslední 3 banky vždy skončily smrtí, i když jsem jen stál a čuměl bo to asi neumíte jinak.

Vždy se banka dělala tak, že se vyjednává a PSA vždy pustilo zloděje aby ujeli a pak byla naháněčka. To vy máte trend dát borca s M4 na střechu dalšího na druhou a pak černou A8 s černým raptorem co jezdí ve městě a šijou po členech PSA.  

Jackson Nolan 


A je smutné, že i přes to video to někdo nedokáže pochopit jednak neumí čist a druhak i v titulkách popisuji každý svůj krok (v realitě když přijede policie někde taky nestojí na stejném místě a mění pozice ač pro lepší výhled nebo pro strategii.) Nevím čím jsem osobně já ohrožoval, že jsem stál na levo dole či v pravo dole či jsem stál na schodech a čuměl na východ. Navíc z videa jde vidět, že první výstřel padl na moji osobu, která stála na schodech ani nemířila tak fakt nevím co to je za stížnost, kdybych tam naběhl neřeknu ani pul slova, ale toto mi prostě mozkovna nebere.

Artistiques

Hráč

32
28.12.2022 22:01, naposledy upraveno 28.12.2022 22:31 uživatelem Artistiques

Ahoj,
panic button po PK je opravdu blbost a myslím, že je to pouze “bug”, který bude brzy opraven, nicméně nechápu, co je špatného na vyjednávání a následném vletnutí do banky? 
Mayers pouze využil příležitosti a vešel tam, možná by nám víc řeklo, kdyby jsi nám tady ukázal logy z toho vyjednávání, nebo třeba video (pochybuji, že jsi screenshotoval PSAčko v bance uprostřed akce).

edit: 
podle komentářů výše jsem si všiml, že pannic button ani neodeslal on, takže nevidím problém…

Develon

Hráč

40
28.12.2022 22:09

Taktéž si myslím že je lepší víc Erpení a méně střílení , jeden policista byl zastřelen téměř okamžitě , to je bohužel to kropení erpení . Nedivil bych se kdyby to ty členy PSA opravdu ani nebavilo pak. Sice jedu illegál , ale tak si říkám že občas by to RP ze strany ilegálu chtělo razantní zlepšení , zbraně nejsou všechno , mozek je možná lepší zbraň.

 

28.12.2022 22:43, naposledy upraveno 28.12.2022 23:12 uživatelem nereznavzdy

Zdar, já jsem Kewyn Mayers a s radostí se zde vyjádřím, abych vysvětlil proč jsem jednal a co se mi v hlavě odehrávalo, když jsem tam stál, než jsem dostal od někud z střechy nebo odkud to bylo PK do hlavy..

 Jednoduše, držel jsem se u kraje dveří, chtěl jsem se jen kouknout na rukojmé, nijak jsem nemířil. Většinou i se vidíme s onými přepadávájícíma, snažím se najít s nimi kontakt, abych se pak líp nějak domluvil. Těsně než se začalo střílet jsem ještě dával na /do, kde vůbec ti rukojmí jsou.  

To je celé kouzlo, nebyl můj cíl tě jednou přesně mířenou trefou z broky skrze NPC v bance strefit, ale spíše tak vyhodnotit rychle situaci, a zas se skrýt za růžek. Kewyn tě vlastně ani neviděl, protože se snažím nezneužívat pohledu 3. osoby(to je mimochodem powergaming). Proto jsem tam stál tak déle, věděl jsem, že nikdo na mě nemíří z v ni banky a kdykoliv jsem si bud mohl sehnout či za něj zalézt. 

//jen tak mimochodem, koukám na ten záznam a dohromady jsem byl v bance plně odkrytej tak 1 sekundu, a to jsem se polohoval tak, abych nějak tak viděl až k trezoru, ale zas tam moc nevykukoval.. :D

//A abych dal možnost i pohlédnout na mou stranu, tak tu máte video https://youtu.be/lPf01n3Lydo

29.12.2022 10:27

Tak, projel jsem si k celé akci logy.

Vykradení banky dle logu začalo v následující chvíli:

[2022-12-28 19:45] [VYKRADENÍ] Alexei_Zakurov

a následná střelba započala hráči následujícími:

Veškeré tvé argumenty vyvrátili hráči v komentářové sekci, tvou stížnost ti tedy zamítám. Naopak uděluji trest tobě a Lofasovi za nadměrné užívání zbraní a absenci RP během svých ilegálních počinů. Počítej s tím, že vám tresty ještě dost možná prodloužím po vyřešení stížnosti tady od wareze.


Powered by LeoSight IFS
LT~135