Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban od Puding (72h)


Alinko

Hráč

3
29.12.2022 01:37, naposledy upraveno 29.12.2022 01:49 uživatelem Alinko

                                                                  ŽIADOSŤ O UNBAN

Dobrý deň,

Teraz som dostal ban ( od @Puding ) za nonRP injuries lebo som nabural do auta v cca 50 kmh ako zaRpil som to biedne, ja viem ale už som sa chystal do postele a chcel som to mat rýchlo  za sebou. Myslel som si že sa to riešit tak nebude to vyzeralo že druhý hráč to neRPil.

Ospravedlnujem sa týmto adminom, aj hráčom. Spravil som chybu a nechcem sa vyhovárať ale chcel somísť spať. Jednoducho už bolo vela hodín a nechcelo sa mi moc RPiť lebo som bol na ceste auto odparkovať a odpojiť sa. Ospravedlnte prosím moju lenivosť lebo ma fakt bavý hrať na tomto serveri aj keď dakedy spravím blbosť.

Je mi to ľúto lebo sa cítim že som @Puding sklamal pretože už som druhú šancu dostal. týmto som chcel povedať že si myslím že 72h je celkom dosť na to čo som spravil aj keď viem že mam hystóriu. Poprosil by som aspon o malinké skratenie Banu.

Ďakujem za odpoveď, s pozdravom Misuk Papalas

29.12.2022 13:17

V historii máš už nasbíraných hodně záznamů. A nonrp injuries tam je nejčastěji. 

Pouč se z toho a příště hraj podle pravidel.

Zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~26