Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žadost o unban-sovietdog


HERBIE

VIP

29
29.12.2022 21:27, naposledy upraveno 29.12.2022 22:41 uživatelem HERBIE

Zdravím všechny,

Za pár dní to bude měsíc od mojí žádosti a chtěl bych tu sepsat mojí poslední žádost o unban

Za co jsem dostal permaban? no za vydávání se člena AT a lhaní @SovietDog .

Po čas permabanu jsem si uvědomil dost věcí ,který mě poznamenali i v životě ne brát vše na lehkou váhu byl jsem dost namyšlený a myslel jsem si ,že jsem prostě nadřazený a uvědomuji si svoje místo a uvědomuji si svojí chybu ,která byla dost velká a od té doby jsem nepotkal žádný kvalitní server ,který by se vyrovnal skimu. Chybí mi dost přátele ,které  jsem si udělal na skimu a chybí mi RP jako takové mám velké plány ,který bych chtěl realizovat a zlepšovat se svém RP. Budu se nejvíc snažit dodržovat pravidla a neporušovat je.

A velice moc se  ospravedlnuji všem hráčům ,kterým jsem kazil hru a adminovi ,který mi ban udělil.

tímto bych žádal o perma podmínku.

Toto bude ode mně vše přeji hodně štěstí a zdravý do Nového roka i po celý rok :).

Spoiler

 

1.1.2023 22:47

Nevím co je "perma podmínka" taková věc snad ani neexistuje. A nějak mi tam chybí ten důvod proč bych ti měl udělit unban, protože důvod typu "chybí mi mojí přátele, které jsem si tam udělal" je poněkud blbost. Tak nějak si za svojí situaci můžeš ty sám, sám jsi věděl co děláš a také jsi sám věděl co se můžeš stát když se na to přijde.. No a tady máš následky.


Powered by LeoSight IFS
LT~25