Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban - @Sovietdog


macaczE

Hráč

9
31.12.2022 19:47

Dobrý den 

Jsem tu zase po pár měsících od mé poslední žádosti o unban

______________________________________________________________________________________________________________________

 

Všechno to začalo tím, že jsem dostal ban 9.4.22 za "Mixing a Lhaní administrátorovi" 

Za pár dnů, kdy jsem měl za to, že mi ban skončil tak jsem se chtěl připojit na skimo ale marně. Dostal jsem permanentí

Za co jsem dostal ban ? 

Název topicu možná napovída za co to bude. Důvod byl že jsem @Samik napsal : ahoj samyku omk prosym ja ti dam 1000 korun českých kdis my das anban plsssss. V té době jsem si myslel jak jsem strašně vtipnej a fakt mě nenapadlo, že za to můžu dostat ban a ještě k tomu permanentí ikdyž se vzhledem k mé historii ke které se ještě dostanu vůbec nedivím.

Proč si myslím že bych měl dostat Unban ?

Během toho co jsem nebyl na skimu jsem začal hrát aji jiné hry kde se také hledí na realnost a taky jsem vyspěl. Například na jednom nejmenovaném ETS2 Multiplayer serveru jsem za 2 a tři čtvrtě měsíce jsem stihl dostat ban jen za takovou blbou shodu náhod. Také jsem své RP více zdokonalit na jiných RP serverech na FiveM. Tam jsem nedostal ani jeden ban a to jsem tam hrál celkem aktivně. A celkově doufám že si @SoivetDog všimne mé snaživosti o to dostat UnBan, protože bych tyto žádosti nepsal asi 4x abych tam šel trollit.

Proč se furt snažím dostat Unban ?

 
1.1.2023 22:37

Jak jsi řekl máš 36 banu a potom tam jsou dvě permy. Jedna ode mě a druhá od Dzardyse, on ti šanci se napravit dal, ale to neznamená že já ti jí dám taktéž. Naopak si myslím že takových šanci jsi dostal už hodně, to že jsi je nevyužil je jenom tvůj problém.


Powered by LeoSight IFS
LT~26