Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

NonRP injurky - Arnold Kornel


TheOliverT

Hráč

8
31.12.2022 21:21

Zdravim, sem prej dneska dostal ban za neRPení injurek žejo, mi to zas tak nevadí, jen jakoby ban zas za něco, co jsem neudělal, s 19. souhlasim, i když nevim co to znamená. Jiný stížnosti na adminy nikdo neřeší, protože přece nebudem kickovat aktivní mody. Je mi jasný že tohle smaže první mod, co to bude číst, protože přece tady nenecháme něco, co by mohlo pošpinit mody. Takzvaně mam dost. Děkuju a hezkej novej rok přeju.

https://youtu.be/8DdPkL3925A - Nejsou injurky.

31.12.2022 21:34, naposledy upraveno 31.12.2022 21:49 uživatelem Rataj

Kdybychom si přečetli seznam banů, tak zjistíme, že ban jsem udělil já. Obvykle jmenujeme adminy užitím jejich OOC přezdívek. Co se týče RP Injuries, videem jsi prokázal, že na tvém screenu ke srážce nedošlo, avšak mohlo ti dojít, že nějaká srážka proběhla vzhledem k tomu co jsi viděl za sebou. Všichni policisté i já ve spectu jsme viděli masivní náraz, který jsi prostě odignoroval. Tvůj kolega RPil alespoň nějaké, avšak vzhledem k situaci těžce nedostačující Injuries, za což byl také zabanován. Kdyby jsi dostal ban jen za Injuries, tak tohle beru jako dostatečné a ban ti zruším. Bohužel to nebylo jediné porušení.

Co se týče pravidla č.19, to zní následovně:

19. Smrt postavy a následný respawn (PK) je herně považován za vážné zranění s transportem do nemocničního zařízení, ošetřením a propuštěním. Postava si nepamatuje příčinu a důvod své smrti. Hráč se nesmí vracet na místo své smrti nebo se mstít (viz č.6). Jestliže postava "zemřela" vlivem policejních složek, musí vyčkat před nemocnicí (v rozsahu 10 metrů od vchodu) a až pokud pro ni policie nepřijede do 10 minut, může odejít.

Jelikož toto pravidlo bys jako příslušník PSA měl velmi dobře znát (jelikož se s ním běžně setkáváš z té "druhé strany barikády") a jelikož jsi jej neporušil poprvé, tak ti ban nezruším ani nezkrátím.

Je na čase si uvědomit, že ilegální RP vyžaduje nějakou úroveň. Schovávání se v interiéru nemocnice a následný útěk přes střechu, obdobně jako nedávné naběhnutí do nemocnice se zbraněmi, odkliknutí healu a útěk, rozhodně nejsou příklady kvalitního RP, které od hráčů na našem serveru vyžadujeme.

Jsem přesvědčen, že pravidla dobře znáte a RP hrát umíte, jen je prostě záměrně porušujete pro získání IC výhody. Buď ten ilegál začnete RPit dle pravidel, nebo ho nehrajte. Tak tomu tedy bude za týden, až vám ban vyprší. Mezitím se třeba poučíte.

Co se týče zbytku textu tvé žádosti, absolutně nechápu, co se nám snažíš sdělit.

EDIT: Dostalo se mi do rukou ještě podezření na to, že jste dnes unesli hráče pod 10 nahraných hodin, které ještě dále prověřím. Když k tomu přidám fakt, že zde musím mazat komentáře nějakého vašeho kamarádíčka, co tu spamuje bezpředmětné urážky, tak bych měl uvažovat spíše o prodloužení, než o zkrácení/zrušení trestu.

TheOliverT

Hráč

8
31.12.2022 21:51, naposledy upraveno 31.12.2022 21:56 uživatelem TheOliverT

Jestli někomu příjde jak úroveń ilegalního RP to, že si přes práva která má k dohlížení plynulosti RP, dává výhody oproti ostatním běžným hráčům. Tak potom ano, my admin práva nemáme, tak si to zvýhodníme jinak. Člověka už potom totiž nebaví koukat na to, co ostatní můžou jen protože chodí na TeamSpeak a lezou tam ostatním do zadku. Víc se vyjadřovat nehodlám, každopádně to nemůže být zábava ani pro nové hráče, jediné RP co se dá je PSA které obsahuje minimálně 10 reportů denně a i tak dostane člověk ban, když se opře do moderátorů, nebo takzvané SocialRP, který je jak by řekl Karel IV. Docela LULW záležitost.

 

EDIT:

unesli hráče pod 10 nahraných hodin - Akce byla nahraná, hráči s tím IC souhlasili.

31.12.2022 22:09

Pokud máš důkaz na zneužití adminských práv, pak budeme jen rádi, když si podáš stížnost (kterou sepíšeš lépe, než tuto žádost) a budeme to řešit. Je nejenom ve tvém, ale i v našem zájmu, aby AT hrálo fér. Řešením však určitě není to, že budeš porušovat pravidla. Zároveň je to i ta nejhorší výmluva. V žádném případě tě tvůj dojem, že někdo jiný nehraje fér neopravňuje porušovat pravidla. Pravidla platí jak pro vás, tak i pro adminy (a věř, že pro ně o to přísněji a v případě dodání důkazů, že někdo z AT porušuje pravidla, či kodex AT, budeme vyvozovat následky). Mimochodem takové věci je vhodné hlásit hned a ne až se vám to hodí (jako obrana při vlastním banu).

Dále tu nebudeme rozvíjet diskuzi o věcech, které se tvého banu netýkají. Pokud budeš mít něco, co bys rád doplnil ke své žádosti, směřuj to ke mně do PM. Ban jste určitě nedostali za nějaké "opírání do moderátorů." A pokud pro vás není zábava nic jiného, než přestřelky z pozice PSA nebo ilegálů, měli byste zvážit jiný herní mód, či platformu, jelikož my se zde snažíme o nějakou úroveň RP.

Momentálně se nám (v reakci na váš aktuální ban) do rukou od hráčů dostávají i nějaké další stížnosti a důkazy proti vašemu RP v posledních dnech, které momentálně analyzuje Dzardys a bude z nich pravděpodobně vyvozovat další následky, shledá-li je za porušení pravidel.

Nezbývá mi než dodat stručné: Tady jste na RP serveru.

Téma zamykám.


Powered by LeoSight IFS
LT~70

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024