Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zadost unperma


Milanecko

Hráč

2
1.1.2023 00:39

Zdravim prajem vám šťastný nový rok vsetkim 

pisem si zase o unpermu neviem si fakt už rady píšem si o unpermy myslím rok a pol vskuse tak pýtam sa ci by som nemohol dostať taký darcek unperma potešilo by ma to @SedliX @sovieddog 

Develon

Hráč

40
1.1.2023 01:30

Taktéž ti přeju šťastný nový rok , unpermu bych ti přál i když se neznáme , ale nemyslím si že ti bude vyhověno , tvoje žádost by měla nějak vypadat , mít hlavu a patu , třeba i důvod banu , nějaké to dovysvětlení či omluva. Ty tu pouze žádáš, moje dobrá rada zní,napiš si tu žádost lépe a obsáhleji ,zvýšíš tím svoje šance na to že ti bude vyhověno.

Milanecko

Hráč

2
1.1.2023 20:09

Ďakujem G ja tá chápem že to nemám prepracované keby šlo ti ukazem históriu žiadosti o u permu tam to mám lepšie teraz som to napísal len takto chcem si to proste už zahrať 

7.1.2023 02:15

Jenom tak to ale nebude. Jednou jsem řekl už si nezahraješ a za svým rozhodnutím si stát budu. Máš na učtu 33 banu, nejmíň 3 accounty + přes jeden jsi obešel ban a začal mi vulgárně spamovat PMka ve hře. Takže o další "žádost" se pokoušet ani nemusíš. Tady si už nezahraješ. A prosím není to "sovieddog" ale SovietDog. To jenom pro ujasnění.


Powered by LeoSight IFS
LT~51