Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o zkrácení banu, případně unban - @SovietDog


brbezme

Hráč

25
1.1.2023 22:21, naposledy upraveno 1.1.2023 22:53 uživatelem brbezme

Ahojte milí hráči a hráčky, dnes v 21:33 mi byl udělen ban Adminem SovietDog

Abych to shrnul, jel jsem pro svého kamaráda do Baysidu, při cestě tam mi řekl do vysílačky "Help", bylo mi jasné, že se ho někdo pokouší okrást, nebo unést.. když jsem se přiblížil k Baysidu tak jsem viděl Alfu Romeo, jak z tama odjíždí, Bayside jsem celý projel ale můj kamarád Ohara nikde nebyl, níbrž jsem se vydal směrem, jakým jela Alfa, což bylo směrem do LV. Napřed jsem prohlédl oblast Bone County, městečka v ní a přehradu tam taky můj kamarád nebyl, poté jsem se vydal do LV, kde jsem projel všechny patrové garáže, ale tam taky nebyl. Své hledání jsem vzdal, vydal jsem se do herní oblasti(Red County), zašel jsem si pro jídlo a když jsem se vrátil tak jsem si všiml, že mi kamarád Ohara poslal PMku v niž bylo napsané "paráda", zeptal jsem se ho tedy čistě ze zvědavosti, jestli ho okradli, on mi odpověděl že jo, poté jsem se ho zeptal, jestli to byla ta Alfa, nebo jsem hledal úplně blbě, on mi odpověděl že nebyla, nic dál už jsme si nepsali. Za tuhle otázku "nebyla to ta Alfa?" jsem zřejmě dostal ban, což je dle mého názoru pěkná blbost, tuhle otázku jsem vůbec neměl v úmyslu využít do IC světa, jen jsem se zeptal z čisté zvědavosti, zda jsem nehledal úplně špatně. 

Dle mého je tento ban udělen neprávem, tuto PMku bych v žádném případě nezmetoval. Kdyby to bylo 10 nebo méně hodin, tak budiž jdu si zahrát něco jiného a neřeším to, ale 5 dní je za tohle pěkná prkotina. Má historie je malá a můj doposud nejdelší ban byl 10 hodin (když nepočítám tento, samožřejmě)

Přikládám zde výstřižky z logů: (Pokud by daný Admin chtěl celé logy, není problém na vyžádání dodat)


Budu rád za případné vyhovění, brbezme out 


macaczE

Hráč

9
1.1.2023 22:47

Ja se tedy take domnivam ze 5dni je za tuto "blbost" celkem hodne, precejenom uz byl okraden timpadem jsi to uz nemohl pouzit IC aby jsi to zmetoval. Verim ze dostanes unban nebo zkraceni. Mej se dobre

1.1.2023 23:22

Historie je mála to máš pravdu ale máš už 4krát ban za MetaGaming a teď už to je 5tej ban. takže si myslím že délka odpovídá, a teď k těm PMkam. Nevím jestli ti mám věřit to že říkáš že to bylo čistě ze zvědavosti, když už jsi tolikrát porušil jíž zmíněné pravidlo o MetaGamingu. Tvá historie té historce trochu sráží důvěryhodnost. Ban ti i na dále zůstává.


Powered by LeoSight IFS
LT~41

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč včera v 17:26

p0KyX

30Kč včera v 13:37

LadyHope

300Kč 2.5.2024 18:16

Nejnovější uživatelé
Davemoravia

Registrován 3.5.2024

Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024