Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tisková zpráva 2.1.2023 - Shrnutí posledního roku


2.1.2023 10:30

(( Veškeré informace v tomto příspěvku jsou fiktivní a týkají se pouze herního světa! ))

POLICIE SAN ANDREAS - TISKOVÁ ZPRÁVA


Člověk se ani nenaděje a další rok je tu. To je fráze, na níž může pomyslet nejeden člen našeho sboru. Než se však aklimatizujeme do roku 2023 a přestaneme všude ze zvyku uvádět rok 2022, pojďme si ještě naposledy zavzpomínat.

Rok 2022 byl našemu sboru přínosný především ve věci zpětné vazby ze strany občanů, na níž jsme se snažili reagovat co nejrychleji, byť to nemusí na první pohled být evidentní. Je nám zcela jasné, že ke své zpětné vazbě nedostáváte další zpětnou vazbu z naší strany, spousta změn zůstává stále interní záležitostí. Přesto si s vámi dovolím touto cestou sdílet trochu té statistiky.

Ve formuláři pro určení policisty měsíce a současně pro předání zpětné vazby bylo za rok 2022 odesláno 185 odpovědí. Vaším nejoblíbenějším policistou z našich řad se stal poručík Andrew O'Bryan #009, kterému se povedlo nabýt titul policisty měsíce celkem pětkrát. Nejnižší hodnoty dosáhl index spokojenosti v lednu roku 2022, konkrétně 5,87, té nejvyšší dosáhl v září téhož roku a to neuvěřitelných 9,20. Pro mnoho z vás zůstávají tato čísla stále jen obyčejnými údaji, pro nás je to však zpětná vazba nezbytná pro pokojný chod našeho sboru.

Kromě té pozitivní zpětné vazby jste nám zaslali i tu negativní. Na základě stížností ve formuláři bylo v roce 2022 založeno 46 spisů, počet řešených záležitostí však zůstává daleko větší - především na základě interních stížností nebo například porušení interních předpisů za přítomnosti člena IVV.

Z pohledu zločinobijce si dovolím ocenit i práci Kriminální služby, která v roce 2022 otevřela více než 60 spisů a zajistila tak dopadení nespočtu ilegálních organizací - ale nejen těch!

Celkový počet zadržení uvádět nebudeme, přesto si však myslím, že by vás mohlo zajímat například to, že za rok 2022 jsme zabavili celkem 481 (evidovaných) zbraní. Celkový počet zabavených předmětů zůstává v tuto chvíli nedohledatelný.

Je neméně důležité zmínit, že jsme v minulém roce zabavili více než 381 vozidel a na základě této zkušenosti byla kapacita i efektivita našeho odtahového parkoviště nejednou zvýšena.

Na závěr určitě stojí za zmínku, že do našeho sboru zavítalo celkem 88 nových tváří.

Nemá však smysl tu detailně popisovat, co vše se v našem sboru za poslední rok změnilo, pokud to však má být veřejnou informací a my to děláme správně, jistě si toho všimnete sami. Děkujeme všem občanům za spolupráci, ochotu a vše, co pro náš sbor za poslední rok udělali. Též děkujeme všem našim příslušníkům, kteří každý den nasazují své vlastní životy v zájmu vašeho blaha a bezpečí.

Budeme se na vás těšit i v roce 2023. Děkujeme, že jste s námi.

za vedení PSA
nadporučík Bc. Steve Zayas


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4873 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misatorcz

150Kč včera v 16:20

MartasHyper

60Kč včera v 16:20

dikobras

10Kč včera v 16:19

Nejnovější uživatelé
JamesUnpak

Registrován 5.5.2024

TomasJedno

Registrován 5.5.2024

Samuelko123

Registrován 5.5.2024